rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

Telecinco rumoreja sobre una possible fugida de Piqué i Shakira a Andorra

El paparazzi Jordi Martín dona l'exclusiva sense adonar-se que el seu mateix relat desacredita la informació
Piqué i Shakira desmenteixen els rumors sobre el trasllat de la família a un altre país | CatalunyaDiari.cat

 

 

Piqué està a l'ordre del dia per les seves polèmiques declaracions contra el judici als presos catalans i al programa 'Cazamariposas' de Divinity van més enllà, assegurant que el futbolista i Shakira planegen marxar de Catalunya. El paparazzi català Jordi Martín és qui llença l'exclusiva confirmant que la parella «abandonarà el país després de solucionar el seu problema amb Hisenda».

 

I és que Shakira declararà el 12 de juny com a imputada per frau fiscal al jutjat d'Esplugues, fet que la cadena relaciona amb la seva presumpta pressió de la cantant al futbolista sobre la fugida. «Shakira li diu a Piqué que el millor seria que la família sortís immediatament d'Espanya», diu Martín. Al que Piqué hauria respost, segons el paparazzi, que està «en actiu» i no pot prendre una decisió «fins que es retiri».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les últimes hores de Catalunya i el procés, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

 

Mirades posades en la seva casa a la Cerdanya

Segons Jordi Martín, famós per confessar que era addicte a la cocaïna, la casa que la parella s'hauria comprat a Bolvir de Cerdanya, prop d'Andorra, per 1,5 milions d'euros, seria l'escapatòria de Piqué. «Quadra que vulguin traslladar-s'hi», conclou el paparazzi, recordant que el central del Barça ha comprat el club de futbol Andorra i que el país és un paradís fiscal on resideixen altres esportistes d'alt nivell.

 

 

 

Descrèdit a la informació

Tot i la seguretat del paparazzi en deixar anar l'exclusiva, mitjans com l''En Blau' recorden que fa temps que Andorra no és a la llista de paradisos fiscals i que, a més, per gaudir de la fiscalitat andorrana, cal instal·lar-se a viure al país, pel que Piqué i Shakira no podrien beneficiar-se'n vivint a la Cerdanya, per molta proximitat que hi tinguin.

 

A més, tal com apunta el mitjà citat, mentre Shakira diu que col·laborarà amb la justícia i, si ha de pagar una multa com va fer Messi, la pagarà i seguirà vivint a Catalunya, Piqué atribueix els rumors a un intent de desestabilitzar-lo a nivell esportiu.

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris