Plató de 'Sálvame Deluxe'

Telecinco s'enfronta a l'amenaça definitiva: «Si vols marxar, marxa»

'Sálvame', a punt de perdre una tertuliana

Si per alguna cosa es caracteritzen els programes de Telecinco en directe és per la seva intensitat i espontaneïtat. La veritat és que un cert nivell de tensió entre presentadors i col·laboradors és sempre present a molts espais de la cadena de Fuencarral.

Un d'aquests és Sálvame, que ofereix diverses disputes cada dia, ja que en qüestió de segons pot començar una baralla. Per això, les disputes al programa de La Fàbrica de la Tele ja són un clàssic per a l'audiència.

Aquesta setmana, i a col·lació de la possible relació entre Omar Sánchez 'el Negro' i l'exconcursant de Gran Hermano Raquel Lozano, s'ha produït una bona discussió. Les protagonistes no han estat altres que Terelu Campos i Marta López.

Aquest tema respecte a la nova il·lusió del windsurfista canari ha provocat que la filla de Maria Teresa Campos saltés contra Marta López. Ho ha fet per l'actitud de la segona en un assumpte que té bastant a veure amb ella.

Telecinco està a punt de deixar sense feina una tertuliana

Aquesta situació espinosa en ple directe ha començat després dels comentaris realitzats sobre la relació entre Omar i Raquel.

Marta López a Madrid a l'abril de 2020
Marta López no ha pogut més i ha estat a punt d'abandonar el plató per sempre | Gtres

Tot i que la resta de tertulians donaven per fet que la parella gaudia d'una relació sentimental, la partícip de Sálvame ha estat més cauta i ha donat la seva més sincera opinió,destruint els arguments de Terelu Campos i de la resta de col·laboradors.

El cas és que Marta López ha confessat que ells dos no es coneixien fins que el rumor va sortir a la llum. També ha afirmat que si en algun moment tinguessin alguna cosa , ells no tindrien cap problema a confirmar públicament la seva situació. Això sí, la teoria de Marta López no concorda amb el que la mateixa Lozano hauria expressat a Ya es mediodía . «Estic molt il·lusionada» confessava fa unes hores.

Terelu Campos esclata contra Marta López i es juga acabar fora de Sálvame

Davant de les paraules de Marta López, Terelu no va poder més i va afirmar que «en aquest programa Raquel em va negar la major part i a mi em va mentir».

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos s'ha enfrontat a una tertuliana en ple directe de 'Sálvame' | Mediaset

Marta López es va defensar així. «Què vols que et digui si no es coneixen?» Però la Campos seguia a la seva. «Si jo xatejo amb tu durant un temps, no et conec de res? Doncs sí que et conec, perquè estic flirtejant amb tu per telèfon. I ara desmenteix-me, Marta López, si tens nassos», ha dit.

L'exconcursant de Gran Hermano, angoixada per la situació, ha explotat. «Deixeu-me parlar! És que no em deixeu parlar. Raquel és una de les meves millors amigues, és com la meva germana».

Però la germana de Carmen Borrego no en tenia prou, i continuava posant més llenya al foc: «Aquí hi pot haver una celestina que es diu Marta López, i a sobre guionista. Raquel no és íntima amiga meva, però des que la vaig conèixer ha significat molt per mi, perquè crec que és una noia fantàstica, i seria la següent després de tu a alegrar-me, però si estàs amb algú, no ho amaguis», li ha etzibat.

«Deixeu-me parlar o me'n vaig, ho dic de veritat!»

Aquestes últimes paraules han fet que Marta López acabés una mica afectada. Per això, no va continuar demanant la paraula.

▶️ Primeras palabras de Ion Aramendi y su mujer a la salida del hospital: "no ha sido normal"

«Deixeu-me parlar o me'n vaig, ho dic de veritat!», ha tornat a esclatar fora de control. Davant d'aquesta reacció, Terelu no ha tingut objecció a acabar la disputa amb un sonor tall a plató. «Si te'n vols anar, ves-te'n, però has estat parlant tota la tarda», ha sentenciat amb un gest d'enuig. La tensió s'hi ha quedat però, finalment, Marta López no ha abandonat el plató, cosa que ha estat a punt de passar, veient com s'anava desenvolupant la disputa entre totes dues.