Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

No ho descarten: Telecinco podria sentenciar definitivament Paz Padilla

La presentadora està en el punt de mira pel que ha fet aquests dies

Avui, l'actriu i presentadora Paz Padilla és una de les protagonistes de la revista 'Lecturas', un fet que pot ocasionar problemes en la cadena i en el seu treball. Per què? Bàsicament perquè a la portada d'aquest mitjà apareix a Cadis i ballant a la platja amb diverses persones durant aquesta Setmana Santa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per aquest motiu podria quedar en evidència per no haver respectat el tancament perimetral imposat en les comunitats autònomes. Per tant, una actitud que podria disgustar enormement a Telecinco i que podria fer que prengués la decisió d'adoptar mesures serioses contra Padilla.

El viatge de Paz Padilla a Cadis

Aquesta Setmana Santa, amb l'objectiu d'evitar que el coronavirus segueixi propagant-se, les comunitats autònomes van determinar el tancament perimetral dels seus territoris, així evitaven que els seus ciutadans viatgessin a altres regions.

Encara que Paz Padilla resideix habitualment a Madrid, ja que és on té el seu treball a 'Sálvame' així com en la sèrie 'La que se avecina'. No obstant això, aquests passats dies va viatjar fins a la localitat gaditana de Zahara de los Atunes.

Concretament, allà es va reunir amb els seus germans, amb les empleades de la seva botiga de moda i fins i tot amb el grup ciclista 'UCA' i, això sense passar per alt que, fins i tot, es va animar a fer un vídeo ballant a la platja amb cinc membres de Protecció Civil de Barbate.

Precisament aquest últim fet és el que recull la revista 'Lecturas' a la portada, publicant la foto de Paz al costat d'aquestes persones i l'ha acompanyat del següent titular: «El viatge de Paz Padilla que indigna Espanya».

Les crítiques dels ciutadans del carrer

Aquests dies les xarxes socials han cremat contra Paz Padilla, ja que han carregat contra ella per haver-se saltat el tancament perimetral i més encara tenint en compte que a 'Sálvame' va demanar a la gent que es quedés a casa i no viatgés per Setmana Santa. Tal és l'allau de crítiques que ha rebut la presentadora, que ha intentat explicar-se.

Així, a través de les 'stories' del seu compte d'Instagram, ha exposat que va viatjar per una qüestió laboral, en concret, perquè havia de signar els contractes de les empleades de la seva botiga. I és que no podia fer-ho en altres dates perquè té feina a Madrid.

No obstant això, aquesta justificació no ha convençut la majoria i aquests han exposat que podria haver fet ús d'un poder perquè una altra persona els signés per ella. És més, hi ha qui creuen que és massa casualitat que acordés precisament fer aquest tràmit per Setmana Santa i, això sense passar per alt que també l'han atacat per haver passat aquests dies reunint-se amb molta gent.

Telecinco ja ha pres mesures amb altres cares conegudes

De moment, Telecinco no ha decidit prendre cap mesura respecte al que ha fet Paz Padilla i, per això, ahir, per exemple, va presentar 'Sálvame'. No obstant això, no seria descartable que decidís fer-ho, ja que durant la pandèmia ha actuat contra rostres de la cadena que, de diferents maneres, no han estat responsables. Sí, contra els que ha considerat que no han actuat respecte a les mesures pel coronavirus.

Només cal recordar que va acomiadar Marta López durant un temps i és més, també cal exposar que ha determinat que Isaac Torres, el 'Lobo' de 'La Isla de las Tentaciones', no participés a 'Supervivientes' per considerar que havia estat irresponsable davant l'esmentat virus.

Va adoptar aquesta postura després que s'emetessin diferents vídeos del jove de festa i sense respectar les mesures de seguretat imposades en pandèmia. Per tant, prendrà Telecinco mesures contra Paz Padilla? Caldrà esperar per sortir de dubtes.