IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Telecinco tanca la porta a Cuní: «A Espanya no et coneix ningú»

La cadena italiana ha rebutjat una proposta de programa que els hi ha fet el presentador català i que incloïa parts informatives i tertúlies.

Josep Cuni
Josep Cuni | Josep Cuní

A punt de complir-se un any des que Josep Cuní s’acomiadés del seu mític programa ‘8 al dia’, el periodista s’ha trobat amb un altre entrebanc: Telecinco ha decidit rebutjar la proposta d’un nou programa que havia desenvolupat el popular presentador.

Després de moltes especulacions sobre el futur professional del Cuní, la decisió presa pel mitjà d’origen italià ha caigut com una galleda d’aigua freda entre seus seguidors, que es mostren indignats sobretot per l’actitud que ha tingut la cadena amb el periodista.   

«A Espanya no et coneix ningú»

I és que segons explica el programa ‘versió Rac1’, la frase que han utilitzat per donar-li la negativa al Cuní ha estat, literalment, «Ningú et coneix a Espanya». Així, sense anestèsia.

Una punyalada difícil d’assimilar pel periodista, que és un personatge molt ben reconegut i clau en la història del periodisme del nostre país. Un referent a seguir per molts, però sembla que no per Telecinco.

Paolo Vasile, el principal culpable

Sembla ser que ha sigut el mateix director general de Mediaset, Paolo Vasile, l’encarregat de donar-li la notícia i l’autor de la lapidària frase. I és que tot i que ha reconegut la importància de la trajectòria de Cuní a la televisió catalana, en el fons considera que no és suficient com per passar a formar part de la cadena de televisió líder a Espanya. En definitiva, sembla que tardarem un temps en poder tornar a gaudir de la professionalitat de Josep Cuní de manera regular.

Malgrat tot, si es reflexiona una mica es pot entendre que no és estrany el rebuig de la filial de Mediaset, ja que el conductor català havia pensat en un programa que inclogués tertúlia però que fos principalment de tipus informatiu. I com tots sabem, a Telecino li interessa més una xafarderia que sigui mentida abans que una informació que sigui veritat.


Comentaris

envia el comentari