Telecinco prepara la traïció a Belén Esteban

La col·laboradora podria seguir els passos d'Antonio David Flores

Sembla que 'Mediaset' li està agafant el gust a les sèries-documentals. Rocío Carrasco va obrir la veda amb una nova forma d'entendre el món del cor i altres famosos podrien sumar-se, disposats a fer que se'ls doni la veu que se'ls ha negat durant anys. Tot i que el testimoni de la filla de Rocío Jurado està deixant en molt mal lloc a la premsa rosa en general per la seva 'mala praxi' a l'hora de donar certes informacions, és un dany col·lateral que val la pena assumir a canvi dels alts nivells d'audiència.

Igual que va passar amb 'Cantora, la herencia envenenada', es rumoreja que la sèrie de Rocío Carrasco podria tenir una segona part. Encara que es desconeix quins aspectes de la seva vida es narrarien en ella o si l'encarregada de posar-li veu, seria Rocío Flores explicant la seva versió del qual ha passat amb la seva mare, però el que està agafant cada vegada més força és que altres famosos haurien rebut la proposta de realitzar un documental de característiques similars.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario podrien ser els següents

Si hi ha una història que ha ocupat durant anys els programes de televisió a banda de la de Rocío Carrasco, és la de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique. Més de 20 anys són els que porta la 'princesa del poble' parlant del pare de la seva filla i posant-lo als peus dels cavalls revelant el poc que ha estat present en la vida de la filla que tenen en comú i els seus continus menyspreus.

I és que hi ha qui troba certs paral·lelismes en les vides de Rocío i Jesulín, sobretot en la manera en què les seves respectives parelles s'han passejat pels platós de televisió per parlar de les seves antigues parelles, qualificant-les com a mals progenitors. Per aquest motiu, es rumoregi que Telecinco podria haver-se posat en contacte amb el destre per proposar-li que trenqui el seu silenci i expliqui la versió de la seva història.

Sens dubte, seria un cop baix per Belén Esteban en mans de 'Mediaset' que la podria posar en una situació delicada respecte al seu futur professional. Cal recordar que Antonio David va ser fulminantment acomiadat de 'Sálvame' i la mateixa sort podria córrer la de Paracuellos si s'arriba a demostrar que durant tot aquest temps ha estat mentint a la premsa i explicant una història que no és real.

Segons sembla, el rumor hauria arribat a l'orella de la col·laboradora de 'Sálvame' que va arribar a manifestar el seu malestar a un company del programa afirmant que no entendria que la cadena li fes això. Belén ho ha donat tot per Telecinco i és incapaç d'imaginar-se que la puguin trair d'aquesta manera, però torres més altes han caigut i l'audiència és la que mana. A més, igual que va passar amb Antonio David, Belén no s'assabentaria fins que no s'anunciés la seva estrena, deixant-així sense marge de maniobra.

Sense por de res

Pocs dies després que s'estrenés el documental de Rocío Carrasco, la idea que Jesulín de Ubrique s'animés a seguir els mateixos passos que ella va començar a planejar per 'Sálvame'. Belén Esteban va reaccionar ràpidament i es va encoratjar reptant al pare de la seva filla: «Que ho faci! Jo no diré que per diners, com ha dit Antonio sobre Rocío, perquè soc coherent. Jo soc la primera que m'he assegut moltes vegades a explicar la meva vida cobrant, sí. Tant de bo ell ho fes. Feu-vos una pregunta: per què no ho fa?».

Hi ha qui pensa que si Jesulín de Ubrique expliqués la seva història, també es generaria una gran polèmica al voltant de Belén Esteban, però la col·laboradora no té por i està desitjant que ho faci: «El que jo estic desitjant és que parli algun dia sobre el qual jo he defensat sempre. Saben vostès de què? De l'atenció a la nena. Que parli!, que jo seré la primera a ser-hi per veure-ho i respondre a tot el que digui!».


Comentaris

envia el comentari