Telecinco ja ha trobat el seu lloc a Rocío Flores: el seu nou treball

La cadena sembla tenir clar el projecte en el qual encaixa la filla de Rocío Carrasco

La sèrie-documental de la seva mare (Rocío Carrasco) ha marcat el present de Rocío Flores. I és que ha deixat en dubte la seva imatge de filla desconsolada. I tot quan s'ha descobert que la jove li va donar a Rociíto una pallissa anys enrere.

No obstant això, sembla que la primogènita d'Antonio David ha sabut treure-li partit a la situació. Així, s'ha convertit en col·laboradora de Telecinco. Una cadena que té un nou projecte per a ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Molts són els espectadors de Mediaset que rebutgen que se li doni feina. Tot i això, el grup sembla tenir clar que vol que continuï en les seves files.

El nou treball per a la neta de Rocío Jurado

A 'El programa de Ana Rosa' i a 'Supervivientes' treballa actualment la jove, i sembla que la seva cartera de projectes s'ampliarà dins de molt poc. El mitjà 'Informalia' és el que ha revelat el pla que té Telecinco per a ella.

En concret, ha publicat que la cadena baralla que la filla de Rocío Carrasco participi en un nou 'reality'. Aquest seria la vuitena edició de 'Gran Hermano VIP'.

Sembla que Mediaset està ja treballant en la preparació de la nova edició del format. I és que vol que tingui un concursant 'estrella'. D'aquí que consideri que ella pot ser la perfecta per a ocupar aquest lloc.

És més, la seva presència seria idònia per un altre motiu. En concret, perquè el programa s'emetrà a la tardor. Temps en el qual també arribarà la segona part de l'esmentada sèrie-documental.

Vaja, que la cadena s'està fregant les mans amb aquesta possibilitat pel fet que seria possiblement un gran aval per aconseguir audiència.

Més dades sobre el possible fitxatge de la fillastra d'Olga Moreno

L'esmentada publicació ha revelat alguna dada més al respecte. Així, ha donat a conèixer que ja s'ha tingut un primer contacte amb el representant d'ella. I, partir d'aquí, es duran a terme més reunions per intentar arribar a un acord.

Un acord que no li sortirà gens barat a Mediaset. El motiu és perquè la jove és coneixedora de la seva tirada i demanarà una sucosa quantitat. En aquest sentit, només cal recordar el seu pas per 'Supervivientes'.

En aquest va convertir-se en una de les concursants més ben pagades de la història d'aquest format. D'acceptar la proposta prendria el relleu del seu pare.

Sí, perquè precisament aquest va participar en l'anterior versió de famosos de 'Gran Hermano'. En fer-ho, ell va tornar a la televisió després d'una aturada.

Però ella tindria un problema a l'hora de concursar perquè té vetat a Jorge Javier Vázquez, el presentador de l'esmentat 'reality'. Rocío Flores no vol coincidir amb ell en un plató per haver defensat a la seva mare.

I de romandre aquest veto hi hauria un seriós inconvenient per a Telecinco. I és que la cadena hauria de decidir entre una o altre si ella no fes marxa enrere en la seva postura.

Més projectes sobre la taula per a la filla d'Antonio David

Rocío Flores diu que està molt cansada de trobar-se en el focus mediàtic. No obstant això, està aprofitant l'estirada en l'àmbit laboral. Com hem dit, ara és col·laboradora de televisió, encara que està treballant com a 'influencer'. I se li ofereix participar en la nova edició de 'Gran Hermano VIP'.

Però hi ha més. Sembla que se li ha brindat un altre projecte. En concret, es rumoreja que podria dur a terme una sèrie-documental pròpia com la seva mare.

Amb aquesta pretendria donar la rèplica a la de la seva mare i donaria el seu punt de vista de la situació viscuda. Així mateix s'ha començat a publicar que pretendria alguna cosa més.

Aquesta seria carregar contra l'espòs de la seva progenitora, Fidel Albiac. I és que la jove tindria intenció d'assenyalar-lo com a culpable de tot el que ha passat.

Una intenció que podria suposar-li més crítiques de les que ja rep. No obstant això, també problemes judicials. I és que si no presentés proves d'allò que digués, segur que seria demandada.


Comentaris

envia el comentari