El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Telecinco troba a la competència el substitut de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier podria tenir les hores comptades a Mediaset

Jorge Javier Vázquez podria tenir els dies comptats a Telecinco. El presentador català estaria més a prop de convertir-se en una estrella apagada més de l'univers Mediaset. Almenys, així ho sostenen des de Periodista Digital, on assenyalen al seu possible substitut. Per tots és conegut el caràcter especial que té el de Badalona, amb uns aires de grandesa que l'acompanyen en cada projecte. És la cara més visible de la cadena, i això podria haver estat la causa d'un desgast mediàtic que ja és un fet.

Segons apunten, l'audiència està farta de veure'l mostrant el seu descontentament amb una cadena que no ofereix res de nou. Els mateixos formats amb els mateixos presentadors de sempre, comencen a fer efecte. D'aquí que hagi transcendit les intencions de Paolo Vasile de deixar en l'ostracisme la trajectòria professional de Jorge Javier.

Jorge Javier i els seus problemes d'ego

El presentador català fa anys i panys que és a Mediaset. S'ha convertit en la cara visible de cada programa i la seva contínua presència comença a cansar. Això, sumat al seu enorme ego i exigències, podrien haver provocat el cansament de Vasile. Mediaset travessa les seves hores més baixes, amb 'Sálvame' com a principal perjudicat. De liderar la llista d'índexs d'audiència, l'espai vespertí de Telecinco s'ha vist superat per la competència.

No ajuda l'antipatia que els diversos presentadors de 'Sálvame' aixequen entre l'audiència. Jorge Javier, amb la seva polèmica forma de ser, s'ha alçat com un presentador problemàtic que ja es plantegen substituir. I això és el que estaria pensant el cap de la productora. Es necessita un canvi, un gir que aconsegueixi enganxar a aquesta audiència que va marxar, farta de veure sempre el mateix. Noves cares que aportin aire fresc i que, sobretot, no donin problemes.

Per això, Vasile hauria apuntat cap a un dels rostres més famosos de la cadena enemiga, Antena 3. Roberto Leal va ser el principal presentador en qui va pensar l'empresari italià per substituir Jorge Javier.

El substitut de Jorge Javier, a la competència

Tot el que puja baixa, i el mateix passa amb la televisió. Jorge Javier fa temps que és l'estrella de Telecinco, però el seu regnat comença a decaure, que va aconseguir bones crítiques després com a presentador d''Operación Triunfo', quan les audiències de TVE arrasaven. Vasile el seguia molt de prop i va voler proposar-fitxar per Mediaset amb sou que supera amb escreix el que percep a la cadena pública, un contracte milionari.

L'objectiu de l'italià era anar introduint a poc a poc a Leal a Telecinco perquè agafés experiència en l'univers Mediaset. Aconseguit el punt favorable, seria l'encarregat de substituir a Jorge Javier. Leal representaria una imatge renovada, més jovial i sense l'ego desmesurat del català. Però sobretot, Leal és un presentador que no donaria problemes.

La resposta de Roberto Leal

Tal com apunta Periodista Digital, el sevillà va escoltar i va valorar la proposta de Vasile. No obstant això, quan va saber el format que representaria es va fer enrere. Roberto Leal no combrega amb programes de l'estil 'Sálvame', i va preferir decantar-se per Atresmedia. Va ser així com es va convertir en conductor de 'Pasapalabra', un concurs simpàtic, blanc i divertit, d'acord amb la seva personalitat.

Vasile es va quedar sense el seu substitut estrella, però la recerca continua i pot ser que torni a intentar aconseguir el seu objectiu. No és d'estranyar que Leal sigui l'objecte del desig de l'italià, ja que el sevillà arrasa cada tarda a Antena 3. S'ha convertit en el principal competidor de 'Sálvame' i en el malson d'un Vasile que pronostica la pitjor de les seves caigudes.