YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco vol abaixar el sou a Belén Esteban després d'una davallada de l'interès mediàtic

La col·laboradora podria abandonar la televisió si no s'arribés a un acord

 
Telecinco vol abaixar el sou a Belén Esteban
Telecinco vol abaixar el sou a Belén Esteban  | Telecinco

 

El contracte de Belén Esteban s'acaba i haurà de ser renovat, però les condicions podrien variar respecte a aquests últims anys i els canvis no agradarien a la col·laboradora. Les negociacions amb 'La fábrica de la tele' ja estan en marxa i Telecinco la podria perjudicar econòmicament.

El que es modificaria seria el seu sou, ja que tenen la intenció d'abaixar-li, tot i que sempre ha aclaparat el protagonisme a 'Sálvame' i en altres programes de la cadena als que ha assistit.

Belén, decebuda

La notícia no li ha agradat gens, alhora que li ha impactat molt. Una persona propera a Belén ha assegurat que ella «no acaba d'entendre» els motius perquè «està acostumada a ser la nena consentida de la casa», segons indica el 'Lecturas'.

Tanmateix, l'audiència ja no s'interessa tant per la col·laboradora després que acabés la seva història amb Jesulín i que la seva filla Andrea complís els divuit, li demanés que no parli d'ella i marxés a estudiar fora per mantenir una vida més sota l'anonimat.

D'altra banda, ara que s'ha consolidat la seva relació amb Miguel, el seu dia a dia es regeix per la tranquil·litat. Per tot això, l'interès mediàtic ha baixat i, fins i tot, podria ser el punt final dels seus exitosos anys televisius si no arribessin ambdues parts a un acord, tenint en compte unes declaracions seves de fa temps en què va mencionar que ho volia deixar.

La 'princesa del poble' a 'Sálvame', on ja no és tan protagonista
La 'princesa del poble' a 'Sálvame', on ja no és tan protagonista | Telecinco

María Lapiedra, la nova reina de 'Sálvame'                               

L'escàndol generat per la relació entre Gustavo González i María Lapiedra, ha comportat que aquesta última sigui el nou centre d'atenció de les càmeres i la nova reina de 'Sálvame', ja que ha estat contractada com a nova col·laboradora. El seu protagonisme ha sorgit perquè tots dos han acabat amb els seus matrimonis per estar junts, després de portar vuit anys com amants.

Sembla que ha estat una bona aposta de l'equip perquè el primer dia ja va revolucionar el plató, quan va plorar desesperadament en directe després de rebre crítiques de les seves exparelles.


Comentaris

envia el comentari