El logo de Telecinco als estudis de la cadena

El xec en blanc de Telecinco a una dona per canviar-ho tot

Paolo Vasile està disposat a pagar el que sigui per seure a Isabel Pantoja en un plató

Telecinco ha posat sobre la taula una oferta sense precedents. I, segons ha revelat 'Informalia', Paolo Vasile ha estès un xec en blanc a Isabel Pantoja perquè torni a seure en un plató de la cadena. En plena guerra oberta entre la 'tonadillera' i Kiko Rivera, el màxim mandatari de 'Mediaset' està disposat a pagar el que sigui per aconseguir les primeres declaracions en exclusiva de la cantant sobre el seu fill.

El xec en blanc de Telecinco a Isabel Pantoja perquè parli del seu fill

Telecinco ha sigut l'escenari de la guerra oberta entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera. El DJ ha passat per tots els platós de la cadena per abocar acusacions contra la seva mare, a qui  va destapar amb les seves acusacions durant l'especial 'Cantora, la herencia envenenada'. El DJ va treure a la llum els detalls més foscos de l'herència de Paquirri i la gestió realitzada per la seva mare, a la qual va assenyalar per amagar els béns del torero mort que havia de lliurar als seus germans majors: Cayetano i Francisco Rivera.

El conflicte entre mare i fill ha implicat a pràcticament tots els membres de la família Rivera i Pantoja, que han atès els mitjans de comunicació mostrant la seva postura en l'enfrontament. L'últim a moure fitxa ha estat el germà de la 'tonadillera', Agustín Pantoja, que està a punt de fer el pas definitiu d'asseure al seu nebot davant un jutge després de les declaracions abocades sobre la seva persona.

No obstant això, fins al moment, Isabel Pantoja ha estat en silenci i aïllada en Cantora, anímicament enfonsada pel que considera una traïció del seu fill i de gran part del seu entorn. La cantant no ha volgut ni concedir una entrevista per a la seva revista de capçalera, tot i que li van oferir fins a 100.000 euros per contestar a les declaracions del seu fill.

A més, també ha rebutjat ofertes bastant importants d'altres mitjans i fins i tot s'ha negat a escriure un llibre de memòries. Tanmateix, aquesta última oferta de Telecinco podria ser prou temptadora per a Isabel Pantoja que, cal recordar, travessa el seu pitjor moment econòmic.

Els deutes d'Isabel Pantoja podrien portar-la a acceptar el xec de Telecinco

La 'tonadillera' té un gran front obert amb Hisenda, ja que està pendent de resolució en el primer trimestre d'aquest 2021, una batalla judicial en què podria arribar a perdre Cantora per culpa dels grans deutes contrets. I, tal com va revelar el mateix Kiko Rivera a Telecinco, Isabel Pantoja hi ha rehipotecat la finca familiar en diverses ocasions.

L'última vegada va ser l'any 2002, però, el problema és que la cantant no fa front als pagaments de la hipoteca des de fa un any i el deute s'acumula mentre la justícia estreny amb força. A més, a la 'tonadillera' se li acumulen els deutes que ha contret amb particulars als quals ha demanat diners per sufragar els seus deutes i batalles judicials.

Entre ells, trobem molts fans i persones properes a la cantant, com a Chelo García Cortés i la 'influencer' Tamara Gorro, que han ajudat econòmicament a l'artista en els últims anys. També, hi ha el cas de Kiko Rivera que, a la revista 'Lecturas', ha confessat que la seva mare li deu ni més ni menys que 3 milions d'euros.

Així doncs, el programa 'Socialité' ha tret a la llum la desorbitada xifra que s'amaga rere els deutes de l'artista. I és que, segons ha assenyalat el programa de Telecinco, Isabel Pantoja deu al voltant d'uns deu milions d'euros, entre el que deu a Hisenda i a particulars. Per tant, no hi ha dubte que els deutes podrien dur a Isabel Pantoja a canviar la seva decisió de resoldre els problemes familiars de portes endins.