Imagen del plató de Telecinco durante la entrevista final a Rocío Carrasco de su documental 'Contar la verdad para seguir viva'

Telecinco es queda en estat de xoc: «Em nego a patir»

Terelu Campos ha revolucionat Telecinco amb unes declaracions impactants

El retorn de Carmen Borrego a 'Sálvame' ha revolucionat els platós de Telecinco i Terelu Campos no ha dubtat a fer una clara declaració d'intencions.

L'univers de Mediaset és tot un món de polèmiques i conflictes entre els treballadors. Lluny de mantenir un perfil professional, els col·laboradors han deixat el seu rol laboral pel de personatge del cor, fet que els converteix a molts en notícia.

Aquesta dinàmica és una de les senyes d'identitat de la cadena i tot el que passi a la vida dels treballadors és important. Un dels clans televisius per excel·lència és el de les Campos. Fa un temps que van deixar de ser considerades presentadors i van passar a convertir-se en un objectiu fàcil per a molts. 

L'arribada de Carmen Borrego a la televisió va comportar un gran nombre de polèmiques. La seva sortida peculiar de 'Sálvame' i l'actitud que va tenir van ser tema del dia en el seu moment.

Aquesta setmana s'ha conegut la tornada de Borrego al programa que tant la va fer patir. Una notícia que ha causat molt enrenou, ja que ha decidit deixar el format on l'han ajudat i escoltat sempre.

Lluny de mantenir-se al marge, Terelu ha escrit un apartat sobre aquest tema a la revista on col·labora. Les seves paraules són bastant incendiàries i ha aconseguit fer tremolar els fonaments de la cadena.

Telecinco tremola davant l'avís de Terelu Campos

La reincorporació de la filla petita de Teresa Campos al programa vespertí ha estat una cosa inesperada. Les seves declaracions i atacs constants al programa feien creure que no tornaria mai més. 

Després de participar al concurs culinari, la relació amb els antics companys va millorar bastant i ella mateixa es va encarregar de fer-ho saber a 'Viva la Vida'. Aquest canvi d'actitud no va ser ben rebut ni per la seva germana ni per la seva neboda, les quals van qüestionar el canvi.

Des d'aleshores, es va començar a especular i rumorejar sobre un possible retorn, fins que la setmana passada es va sortir de dubtes. Carmen formava part d'una de les dues noves col·laboradores de la cadena per aquesta nova temporada.

La notícia va agafar desprevinguda Terelu, que no ha dubtat a pronunciar-se a la revista 'Lecturas', en la seva col·laboració setmanal. Comença el relat assegurant que la va sorprendre molt i agraeix que fos la seva germana qui ho expliqués en primícia.

Continua el relat assegurant que ha estat una decisió personal en què ningú hauria d'aconsellar-la, però que un cop hagi pres la decisió ella opinarà el que consideri. Afirma conèixer les raons que han fet que torni al programa, però no ho vol explicar.

«Tots volem més feina, no ho negaré», es mostra rotunda i confirma que ella està on vol estar. Assegura que no se sent millor i superior a ningú per no tornar al programa perquè està encantada amb el seu equip actual.

Durant l'escrit, transmet que l'arribada de Borrego a 'Sálvame' ni li ve ni li va. De fet, ha llançat un avís a la cadena que ha fet tremolar els seus fonaments.

«Vull deixar clar que faré tot el possible per no involucrar-me en el tema», ha sentenciat rotundament. A més, ha assegurat que es nega a patir, ja que ha estat una decisió de la seva germana i assegura que no s'ho mereix.

També ha volgut matisar que dona suport i respecta la seva decisió, però que no és motiu perquè ella hi tingui alguna cosa a veure. Per finalitzar, ha llançat un dard al programa assegurant que ara es troba feliç, compresa i escoltada.

Sens dubte, una declaració d'intencions que no ha deixat ningú indiferent i ha fet que Telecinco rebi un cop directe.

Terelu té clara la seva postura davant el retorn de Carmen a 'Sálvame' i no vol que la seva situació actual es vegi perjudicada.