IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un teleespectador reconeix una dona que tenia una cita a 'First Dates' i revela la veritat del programa

Assegura que està casada i viu amb el seu marit

Ibra y Alexia durante 'First Dates'.
Ibra i Alexia després de la seva cita a 'First Dates' | Cuatro

Constantment sorgeixen rumors sobre suposats muntatges a 'Frist Dates', i és que des que va començar el programa no deixa de sorprendre amb els seus participants. Ara, però, sembla que el programa de cites podria veure el seu final per un gran error. 

Durant la seva última emissió, i com sol passar amb la resta de programes, una parella en concret va atraure totes les mirades, i a les xarxes els comentaris sobre la seva cita no cessaven. Ara bé, un usuari que comentava el programa va acabar revelant un gran secret de l'exitós programa que presenta Carlos Sobera. 

Un estudiant de Guinea i una jove de Cadis

Alexia, una estudiant gaditana de 27 anys, va entrar per la porta del restaurant de 'First Dates' amb l'esperança de trobar l'amor. Segons ella mateixa va dir, treballa en «el món de la nit», que podríem interpretar que és 'stripper' i gogó. 

Venia amb la idea de trobar un noi que «no sigui gelós», perquè tenia clar que havia d'acceptar «la seva feina», en la qual «està amb homes» i «s'exhibeix». I, per al programa, qui més encaixava amb aquestes exigències era Ibra, un jove de Guinea que estudia a Barcelona. 

Una noia molt «liberal»

Durant la cita, després del sopar, van descobrir que tenien un punt en comú: el seu amor pel gimnàs. Amb tot, com no podia ser d'una altra forma, la peculiar feina d'Alexia va ocupar gran part de la conversa que van tenir. 

En un moment donat, ella va assegurar que Ibra «era una mica més geloset del compte», però tot i això va acceptar acudir a una de les sales reservades perquè ella li faci una demostració de les seves habilitats de ball. A continuació, van començar a besar-se apassionadament, i ella fins i tot li va donar una llepada, molt comentada a Twitter. 

Tota la veritat surt a la llum

Tot i que les primeres impressions van fer molta gent pensar que hi hauria un final feliç, Ibra va deixar plantada Alexia perquè li va semblar «massa liberal», unes paraules que per a molts van semblar una humiliació. La veritable polèmica, però, va sorgir arran del comentari que Ángel Sánchez, un usuari de Twitter, va publicar a la xarxa social. 

«Avui confirmo que 'First Dates' és tot un muntatge. Alexia, o millor dit Alexandra, està casada i viu amb el seu marit. Ho sé perquè, a més de ser veí seu, vaig ser company seu de col·legi», va explicar el jove. 

Una revelació que va incendiar les xarxes

Aquesta revelació va incendiar les xarxes, i en tan sols uns minuts molts usuaris es van interessar per la publicació d'Ángel. Alguns van assenyalar que les llepades d'Alexia no li van fer gens de gràcia al seu marit, i alguns altres es van quedar al·lucinant amb els arguments del jove, que assegurava dir la veritat. 

Alguns altres van indicar que tenien amics que havien anat, i que era real, i com a possible explicació a la cita d'Alexia van assegurar que, probablement, hi hagi una petita part del programa que sigui muntatge. Amb tot, el programa continua regalant-nos moments per recordar, i esperem que continuï així. 


Comentaris

envia el comentari