Daniela Rodríguez, del programa 'Enamorándonos USA'

La televisió perd Daniela Rodríguez amb només 29 anys

Encara no s'han confirmat les causes de la mort

Daniela Rodríguez ha mort amb només 29 anys. Es va fer coneguda quan va participar al programa nord-americà 'Enamorándonos USA'. Es tracta d'un xou en el qual participen 24 persones que volen trobar l'amor.

La jove era de les 'amoroses' més estimades per l'audiència, i la mala notícia ha impactat molt a la televisió del país. Va ser el mateix programa el que va anunciar la mort de Daniela a les xarxes socials aquest dijous, 26 d'agost.

«De part de tot l'equip de 'Enamorándonos USA', lamentem profundament la mort de Daniela Rodríguez. Desitgem que la seva ànima pugui descansar en pau», començava el missatge.

«Sempre la recordarem com una dona feliç que creia en l'amor a primera vista i que va ser la primera a formar parella al programa amb Darwin Cipión, el seu marit», es pot llegir també al comunicat.

El missatge acaba amb una dedicatòria a la difunta: «Sempre et recordarem amb molt d'afecte». Daniela Rodríguez era molt estimada i va ser una de les grans protagonistes de l'espectacle, ja que Darwin i ella van ser els primers que es van fer parella al programa.

Daniela Rodríguez era mexicana i tenia 27 anys quan va participar a 'Enamorándonos USA'. En aquella època era agent d'assegurances, però ràpidament es va convertir en una cara molt coneguda de la televisió, cosa que va canviar la seva vida per complet.

Ara la notícia de la seva pèrdua ha impactat molt, sobretot perquè encara no s'ha informat de les causes que l'han provocat.

S'ha especulat que la jove pogués patir alguna malaltia greu de la qual no havia parlat. Fa un temps va aparèixer a les xarxes amb els cap totalment rapat, cosa que de seguida va alarmar els seus seguidors.

Daniela va aclarir que el seu nou look no tenia res a veure amb cap malaltia. No obstant això, la mort sobtada de la jove ha fet ressorgir el debat sobre si realment va dir la veritat.

Una altra de les coses que també ha sorprès molt és que, pel que sembla, fa uns dies havia estat penjant stories a Instagram. S'ha sabut que havia estat ingressada a l'hospital.

Ella mateixa va afirmar que no era res greu, però alguns fans ja es començaven a preocupar per l'estat de salut de Daniela.

Poques hores abans que s'anunciés que havia mort, la jove havia fet una publicació molt significativa a Instagram amb un vídeo molt breu on se la veia amb mascareta i encara amb el cap rapat.

Sembla que era a la sala d'espera d'un hospital, tot i que ni ella deia res ni les imatges ho acabaven de confirmar. El que sí que es podia veure és que estava amb el seu marit, Darwin Cipión.

Poc més se sap sobre la mort de Daniela. Caldrà esperar unes hores per veure si se'n confirmen les causes i se'n donen més detalls.

Missatges de condol i comiat

De moment, les xarxes socials ja s'han omplert de missatges de comiat a la jove. Rafael Aranda, presentador de 'Enamorándonos USA' s'ha mostrat molt sorprès i trist per la notícia.

«Avui m'he despertat amb la trista notícia que Daniela Rodríguez ha mort sobtadament. Segueixo impactat i molt angoixat pel seu marit, Darwin Cipión, i per tots els éssers estimats de la parella», començava el missatge.

«Ahir feien quatre mesos de casats... Quina fragilitat més gran, quina tristesa més profunda. El meu condol i les meves oracions per a tots els que estan patint la inesperada mort de Daniela, i especialment per a l'amor de la seva vida... Darwin», va escriure també.