El Punt Avui TV atura les emissions

L''Illa de Robinson' no es va emetre aquest dijous i ja no s'enregistra més producció pròpia

El Punt Avui tancarà el seu canal de televisió | CatalunyaDiari.cat

El canal de televisió 'El Punt Avui TV', que va començar a emetre el dia de Sant Jordi del 2014, ha deixat d'enregistrar programació pròpia. S'inicia així un procés que portarà el canal a l'aturada definitiva de les emissions a finals d'aquest any, segons informa el mateix 'El Punt Avui'.

Es preveu que deixarà d'emetre programació a finals d'aquest any

La decisió la va aprovar el consell d'administració i es va comunicar aquest dijous als treballadors. Respon, segons fonts de l'empresa, a la necessitat de reordenar el grup de comunicació per afrontar el context econòmic actual. El Punt Avui TV disposa de dotze llicències repartides arreu de Catalunya i a partir d'aquest divendres i fins a final d'any el procés d'aturada de les emissions serà progressiu en funció del territori i dels compromisos adquirits. L''Illa de Robinson' no es va emetre aquest dijous.

Malgrat el desenllaç, l'empresa fa una valoració positiva de l'experiència i entén que els continguts televisius hauran de continuar formant part del que produeix el grup, que es concentrarà en un futur a l'edició en paper i digital. Segons informa el rotatiu, ara s'inicia un procés per a recuperar-les en un futur.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari