YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paco Porras, a l'UCI: es tem per la seva vida

El vident va patir un infart de miocardi

Imatge d'arxiu de Paco Porras
El vident segueix a l'UCI després de patir un infart | Telecinco

Paco Porras encara es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives a conseqüència d'un infart de miocardi. El futuròleg que va protagonitzar nombroses aparicions a 'Crónicas Marcianas' ha estat sotmès a un cateterisme que afortunadament ha sortit bé, però el pronòstic de Porras és «greu», segons la informació que ha detallat el seu amic Toni Genil, que l'acompanya en aquests moments a l'hospital.

Estable dins de la gravetat

L'últim que se sap és que els metges prefereixen esperar per veure si hi ha millora o no. Porras de moment està estable dins de la gravetat. Sembla que el futuròleg va començar a trobar-se malament el passat dimarts 7 de juliol pel qual va ser traslladat a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid, on el van traslladar a l'UCI. Els seus amics i familiars estan molt espantats i temen per la seva vida.

Encara segueix allà, a l'espera d'una nova actualització dels doctors. «Després d'un dilluns negre, dimarts es va despertar amb un fort dolor al pit. Va avisar al cambrer del seu bar de confiança i va ingressar a l'hospital», va explicar Toni Genil a 'Sálvame'.

'Sálvame' recordava que Paco Porras estava molt trist per la mort del seu amic Ennio Morricone, compositor i director d'orquestra, que va perdre la vida dilluns passat als 91 anys.

Les primeres hores després del seu ingrés van ser bastant preocupants i delicades i els seus amics no van trigar a mostrar tristesa per la situació per la qual estava passant el vident. Paco Porras romandrà ingressat a l'UCI, pendent d'evolució. El seu amic Toni Genil està sent l'encarregat de transmetre a la premsa en l'estat de salut del seu gran amic.

Des de l'entorn del vident hi esperances, ja que Porras de moment es troba estable dins de la gravetat, i cada dia que passi serà un pas més per a la recuperació. «Ahir era un drama terrible, perquè pensaven que perdia la vida», va explicar Genil, confirmant que el pronòstic ha anat millorant amb els dies, ja que el dia del seu ingrés el van veure molt negre.


Comentaris

envia el comentari