Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Les festes passen factura: Un temptador, positiu en Covid i podria no ser l'únic

El concursant de Telecinco ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials

Si pensem en persones que s'hagin saltat les restriccions sanitàries ens venen fàcilment al cap els concursants de 'La Isla de las Tentaciones', i és que ells mateixos han explicat en televisió que s'han anat movent per tot el país per viatjar i participar en festes, així com veure als seus amics del programa.

Això ja va ser criticat durant l'emissió del programa, i ara que els seus rostres i els seus noms són coneguts per tot el món, no es paren de succeir les crítiques cada vegada que els veiem participant en festes, sense usar mascaretes i sense cap mena de protecció.

Avui tots aquests mals hàbits han tingut les seves conseqüències, i un dels concursants del programa ha hagut de lamentar la pitjor de les notícies a les seves xarxes socials. Jesús ha explicat en el seu compte d'Instagram que ha donat positiu en coronavirus i ha volgut compartir amb els seus seguidors com està vivint aquest contagi. El jove assegura que s'ofega molt i que té dificultats per poder fer les activitats més comunes.


Pel que sembla, el jove fa tres dies que està contagiat pel coronavirus i es troba confinat a casa per complir amb la quarantena sanitària que s'exigeix i que li prohibeix terminantment sortir de la seva llar. Ara, el jove haurà d'alimentar-se adequadament, hidratar-se i seguir totes les recomanacions dels metges que ens estiguin tractant. La cara del jove intueix cansament i sense massa ganes de participar en els sopars, festes i gresques en què se l'ha pogut veure en companyia de tots els seus companys d'edició.

Aparentment, el jove sembla haver entès la lliçó i ara haurà de conviure amb les pitjors de les conseqüències durant un temps, fins que aconsegueixi eliminar el virus del seu cos. No obstant això, el seu contagi s'ha convertit en una alarma per a més persones a causa del gran volum de persones amb les quals es relaciona diàriament en cada un dels llocs pels quals trepitja. Sense voler-ho, hem de pensar en els seus companys d'edició i que també poden haver caigut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El contagi podria haver anat a més

Tenint en compte que els concursants de 'La Isla de las Tentaciones' conviuen durant moltes hores després del programa, és fàcil creure que el cas de Jesús no sigui l'únic i que en les pròximes hores apareguin nous companys del 'reality' que també són portadors del virus.

Recordem que el coronavirus s'ha convertit en el mal de cap de diversos temptadors, ja que en les últimes setmanes es va confirmar que Isaac Torres, més conegut com a 'Lobo', anava a volar cap a Hondures per participar a 'Supervivientes', una aventura que el portaria a conviure amb altres temptadors com Lola o Tom Brusse. Però, en l'últim moment, la productora es va desentendre del precontracte que havien acordat amb el jove, en considerar que la seva presència podria convertir-se en un perill per a la resta de participants.

Pel que ha relatat, Telecinco i la productora responsable de 'Supervivientes', hauria tombat la participació d'Isaac per haver participat en festes i esdeveniments sense complir les restriccions sanitàries i que podrien convertir-se en un perill per a la resta de concursants. D'altra banda, la cadena també hauria considerat que el mal exemple del jove no pot promocionar-se en televisió i, per aquest motiu, fugen de la polèmica i l'aparten per no seguir donant-li pàbul a la televisió.

Tanmateix, Isaac Torres no s'ha pronunciat sobre aquest veto i no sembla que no ho farà, ja que de fer-ho podria tancar noves portes a la cadena i que, potser més endavant, es pensessin si contractar-lo per a altres projectes.