YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

Un temptador prepara la maleta: Es confirma un nou concursant de 'Supervivientes'

Isaac, 'El Lobo', seguirà els mateixos passos que Tom Brusse i també participarà en la nova edició de 'Supervivientes'

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja
Un temptador de 'La isla de las tentaciones' prepara la maleta | Mediaset


Telecinco està revelant els noms de la llista de famosos que participaran en la nova edició de 'Supervivientes', molt esperada pels espectadors més fidels de la cadena. De fet, 'Supervivientes' va ser l'últim programa que va emetre la cadena abans de la pandèmia. Després van aparèixer altres programes, però amb menys concursants per tal de complir amb la normativa establerta per la Covid-19.

Es rumoreja la participació d'Isaac Torres

La cadena té molt clar que els espectadors estan esperant amb ganes aquesta nova edició i per això, estan treballant de valent per assegurar-se els millors concursants per al 'reality' de supervivència. És per això que han estat observant els concursants que han passat per 'La isla de las tentaciones', un altre programa que ha aconseguit reunir centenars d'espectadors davant les pantalles.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest dilluns, Sandra Barneda ha confirmat la presència de Tom Brusse a 'Supervivientes', que va rebre la notícia en un plató de Telecinco. Ara bé, aquest no és l'únic exconcursant de 'La isla' que viatjarà fins a Hondures; Segons Yotele, Isaac Torres, conegut també com 'El Lobo', serà un dels participants de la nova edició de 'Supervivientes'.

Isaac va aconseguir molt protagonisme dins el 'reality' gràcies a la polèmica que va protagonitzar amb Marina. A més, cal recordar que aquest serà el seu quart 'reality', ja que també es va fer famós participant a 'Super Shore' i després en un programa xilè en què va participar amb Aída Nizar representant a Espanya.

De moment Telecinco no ha confirmat aquest fitxatge, però és probable que ho faci en les pròximes hores. De fet, hauran de fer-ho aviat perquè la notícia ja està corrent per les xarxes socials. És més, es rumoreja que també podrien aparèixer altres noies de 'La isla de las tentaciones' per tal d'acabar de completar el 'reality' amb personatges que assegurin l'èxit. Melyssa Pinto podria ser una de les participants, ja que generaria polèmica amb Tom Brusse. També es contempla la participació de Marina i Melodie Peñalver. 

Els altres concursants confirmats

Tot i que encara falten molts noms per confirmar, hi ha alguns famosos que ja s'estan sotmetent a les proves finals per poder volar fins a Hondures, com Antonio Canales i Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores. També s'ha confirmat la presència de Sylvia Pantoja, neboda d'Isabel Pantoja, i finalment, la periodista i exxicota d'Alfonso MerlosAlexia Rivas.

Encara que no s'ha confirmat el seu nom, Marta López, col·laboradora de 'Sálvame', podria ser una de les concursants i trobar-se a Hondures amb Alexia Rivas, amant de la seva exparella. De fet, també es rumoreja la participació d'Alfonso Merlos, creant així un triangle amorós.


Comentaris

envia el comentari