Foto: La tendra imatge amb què Òscar Dalmau acomiada el 2019

El periodista ha decidit publicar-la una vegada més al seu Twitter i ha revolucionat les xarxes

El popular presentador de TV3Òscar Dalmau ha revolucionat les xarxes amb una imatge de la seva gosseta 'Pinya'.  Es tracta d'un caniche que fa temps que s'ha tornat en un dels més famosos del panorama català. I és que el periodista  aprofita qualsevol bona ocasió per a mostrar als seus seguidors l'encant de la seva estimada gossa  que, amorosament, comparteix amb la seva parella, la també periodista Thais Villas.

 

 

Els ulls de la 'Pinya' enlluernats pel flaix de la càmera fotogràfica

Ara bé, si hi ha una fotografia que no ha deixat indiferent a ningú ha estat una en la qual  es pot veure a la 'Pinya' amb els ulls enlluernats pel flaix de la càmera fotogràfica. Lluny d'eliminar la fotografia, Dalmau ha decidit publicar-la una vegada més al seu Twitter i ha revolucionat les xarxes. En aquest sentit, són molts els comentaris que ha rebut la imatge i, com no podria ser d'una altra manera, tots d'ells amb un destacat clar toc d'humor.

Més imatges de la 'Pinya'

Aquesta no ha estat l'única fotografia on s'ha pogut veure la 'Pinya' recentment, ja que el presentador també l'ha ensenyat mentre esperava els seus regals del tió de Nadal, així com menjant-se una pinya que fa honor al seu divertit nom. Quina serà la pròxima imatge amb la qual sorprendrà Dalmau? Aquestes publicacions del divertit locutor de ràdio són una tònica general en l'activitat registrada a les seves xarxes socials. De fet, també va compartir fa uns mesos unes curioses arracades 'anus'. Sens dubte, humor no li falta.

També et poden interessar...