IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tensa discussió entre Chabelita i Asraf en el plató de 'GH VIP 6'

La filla d'Isabel Pantoja el va acusar de ser un mentider i ell va afirmar que es van besar dins de la casa de Guadalix

Els concursants de 'GH VIP 6' durant la gala 7 del programa
Els concursants de 'GH VIP 6' durant la gala 7 del programa | Telecinco

Una setmana més va arribar el dijous a la nit i els fans de 'Gran Hermano VIP' van poder veure una nova gal·la plena de sorpreses i de tensió. Una de les protagonistes va ser Chabelita que va visitar els seus excompanys. També aquesta va ser la nit de l'expulsió d'Ángel Garó, que va mantenir unes fortes discussions amb Miriam i Jorge Javier Vázquez.  

La filla d'Isabel Pantoja va poder celebrar el seu aniversari en una festa sorpresa que va tenir lloc a la casa de Guadalix. L'equip del programa ho havia preparat tot perquè la celebració fos perfecta: bombons, xampany, confeti, globus. A més, Isa va rebre un regal especial, va poder passar la nit amb els seus excompanys.  

Brindis per celebrar l'aniversari de Chabelita dels concursants de 'GH VIP 6'
Brindis per celebrar l'aniversari de Chabelita dels concursants de 'GH VIP 6' | Telecinco

 

Chabelita titlla de mentider a Asraf i aquest diu que es van besar 

El primer plat fort de la gala va ser el retrobament entre el model i la filla de la folklòrica, que va acabar en un gran enfrontament entre tots dos. Omar Montes, que era a plató, va observar atentament la baralla entre la seva exparella i el seu excompany de concurs. 

Asraf y Chabelita se reencuentra en la casa de 'GH VIP 6'
Asraf i Chabelita es van retrobar a la casa de 'GH VIP 6' | Telecinco

 

Chabelita volia aprofitar la seva tornada per tancar la polèmica al voltant del teòric petó entre tots dos. Un cop més, però, es va posar de manifest que cadascun defensa una postura diferent

Isa Pantoja va començar explicant al que va ser el seu millor amic en el concurs: «Et volia dir que té donat el meu suport a plató. He passat uns dies molts bons aquí dins amb tu, però igual que et dic les coses bones et dic les dolentes. Hi ha coses que no m'han agradat i te les diré fora», fent referència a una conversa entre el Míster i Omar. 

La germana de Kiko Rivera va continuar elevant el to: «Jo no he dit res a Omar, perquè no diré una cosa que no ha passat. Vull que ho expliquis perquè jo era a plató i es van interpretar coses que no van passar, vaig explicar que ens vam donar afecte, no vaig dir que ens havíem embolicat. Vull que ho aclareixis».

Asraf, però, no va respondre com Chabelita esperava: «Hi va haver petons a la boca, com 'picos', coses molt curtes. Va sorgir així però no hi va haver res més. Vull dir la veritat». 

A aquestes paraules, la filla de la folklòrica va contestar contundentment: «Ets un mentider, des del primer dia t'he cregut. Ja m'han quedat les coses clares». El va acusar de voler aprofitar-se de la seva fama i va llençar un missatge al seu antic amor: «Vull dir una cosa davant de tota Espanya: Omar et demano perdó per haver desconfiat de tu quan em vas dir que Asraf havia fet un muntatge gràcies a mi». 

Ángel Garó, el setè expulsat de 'GH VIP 6'

Després d'aquest moment d'alta tensió, el model va continuar vivint emocions fortes. Ell va ser un dels concursants nominats, amb Ángel Garó, que va quedar en el duel final per decidir el setè expulsat de 'GH VIP 6'.

Ángel Garó y Asraf se batieron en duelo después de que Miriam y El Koala se salvaran de la expulsión

Ángel Garó i Asraf van disputar-se el últim lloc per continuar dins del concurs  | Telecinco

 

L'audiència es va pronunciar i amb un 51,1% dels vots va confirmar la permanència una setmana més d'Asraf, convertint a Ángel Garó en el concursant número 7 que abandona la casa de Guadalix.  

En el plató l'esperava la seva neboda que va demanar al públic de la gala que no esbronqués el seu oncle. Els espectadors que eren a plató no van acollir de bon grat la sol·licitud feta per la jove.  

Garó i Jorge Javier discuteixen durant l'entrevista

L'humorista andalús acabava de la pitjor manera una setmana que ja havia estat molt dura per ell. Havia protagonitzat diversos enfrontaments amb alguns companys com Miriam i Asraf, i finalment es van complir els seus desitjos, ja que havia demanat l'expulsió. Però el moment més tens el va viure amb el presentador del programa. 

Ángel Garó durante su discusión con Jorge Javier Vázquez
Ángel Garó durante su discusión con Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

Jorge Javier li va recriminar: «Et preguem que tornis a utilitzar més aquestes expressions. No enviïs a la gent al seu país d'origen». Garó li va contestar que ningú li ensenyaria maneres i que estava «treballant», a més que no estava «disposat a tolerar més vexacions.  

El presentador no va poder evitar respondre amb duresa: «Prou amb aquesta mena de comentaris. Si vols, entrem a la guerra, Ángel. Efectivament estàs treballant però estàs treballant amb gent com tu, no amb xusma. D'acord?».

La breu reaparició de Techi a 'GH VIP 6' 

Va ser una altra de les sorpreses de la nit. Techi tornava al plató després de criticar Telecinco i dir que havia estat rebut un veto: «A tots que em pregunteu perquè no vaig a les gales, que què em passa: no ho sé ni jo. No sé si estic vetada, no sé he fet res malament» 

Techi reaparece en 'GH VIP 6' y niega haber sido vetada del programa de Telecinco
Techi reapareix a 'GH VIP 6' i nega el veto del programa de Telecinco | Telecinco

 

En el seu Instagram havia escrit hores abans: «Signes un contracte i després no pots treballar per uns altres, i jo tinc una casa que pagar, un fill per mantenir... Em sembla fastigós». Tot i això, acabava afirmant que «no m'han vetat» i assentia quan Jorge Javier va dir que tot era un malentès.  

L'estada de Techi a plató, però va ser bastant breu. El fet que interrompés la conversa que mantenien Chabelita i Asraf, va enfadar Jorge Javier Vázquez que es va encarar amb ella. Finalment, es va aixecar i va marxar mentre el presentador català l'acomiadava irònicament: «Fins mai més». 

Minuts després, però, va acabar penedint-se de la seva decisió i després de disculpar-se va tornar i va dir: «Cada dia m'ataquen a les xarxes socials per aquesta situació. Només parlo amb proves, Asraf diu que es va fer un petó amb Isa. Jo vinc amb la veritat, que deixi de mentir, només dic això».

Omar, enfonsat abandona el plató de 'GH VIP 6'

L'exparella de Kiko Rivera també va aprofitar la seva presència a plató per criticar a la que un cop va ser la seva amiga. Va acusar Chabelita de tractar Omar «com a un gos». Aquest, minuts abans, no havia pogut suportar l'emoció i va abandonar el plató quan va veure a la pantalla a la seva exparella. Jorge Javier va haver de sortir a buscar-lo a l'exterior i el va convèncer per tornar a entrar. 

«Em trobo malament, i no m'ho mereixo i tampoc és perquè em tracteu així» explicava quan es va tornar a seure. El cantant va confessar que la seva relació amb Isa ha millorat tot i que no li ha agradat la seva tornada a Guadalix. 

Omar Montes, desolado, se marcha llorando del plató de 'GH VIP 6'
Omar Montes va marxar plorant del plató  | Telecinco

 

Omar va voler sincerar-se: «No vull veure com està allà amb un altre i jo aquí». L'exconcursant va estar amb el cap cot durant tot el programa, a causa de la retrobada entre Isa i Asraf. Finalment, va aclarir quins són els seus actuals sentiments: «A l'infern mana Satanàs, al cel mana Jesús i al cor d'Isa mano jo».  


Comentaris

envia el comentari