Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Antonio David Flores

Tensió a 'Sálvame': «No torneu a comparar el meu cas amb el d'Antonio David»

Belén Esteban no pot més i toca fons en ple directe

Belén Esteban ahir va viure una tarda molt tensa a 'Sálvame', ja que van sortir a la llum les acusacions que Samanta Villar ha fet contra ella.

La periodista va assenyalar Belén com a principal responsable de posar la seva filla al focus mediàtic per no ser capaç de deixar de banda el conflicte que té amb el pare d'aquesta, Jesulín de Ubrique. Això va fer que la de Paracuellos perdés la paciència i sortís de plató feta una fúria.

«Ja venia calenteta de casa», van comentar els seus companys, que ja s'esperaven una reacció així per part de la col·laboradora. «Abans del programa, estava malament, i a la reunió ha plorat», van assenyalar.

Primer plànol de la col·laboradora plorant
Belén Esteban no pot més amb tanta pressió | Mediaset

I és que l'ex de Jesulín va acabar explotant després d'enfrontar-se a una de les tardes més complicades que ha viscut a 'Sálvame'.

La col·laboradora no entén per què l'acusen de parlar del pare de la seva filla ni com gosen comparar la seva situació amb la d'Antonio David i Rociíto, cosa que la té molt cremada.

La 'princesa del poble' reconeix que parla, però amb raó, i que es controla pel bé de la seva filla.

Fa temps va fer una promesa a Andreíta: no parlar d'ella públicament. I ha intentat mantenir-la. Tot i això, no es pot mossegar la llengua després quan veu els diferents tractes que Jesulín segueix tenint amb les seves dues filles.

«Tens sort que la teva filla no em deixi parlar», advertia Belén a Jesulín fa unes setmanes. «A una li paga els pits, i a l'altra no li paga ni la meitat de la carrera», retreia al torero quan va sortir a la llum que Julia Janeiro s'havia sotmès a una operació estètica.

Belén Esteban explota després que l'acusin de parlar de la seva filla

Primer plànol de Belén Esteban plorant
Belén Esteban està molt dolguda amb Jesulín | Telecinco

«Jo soc la que salta i la que parla del pare de la seva filla», ha explotat després de l'atac directe de Samanta Villar. «Belén Esteban no pot anar a un plató i dir 'la meva filla' o 'el pare de la meva filla' perquè això perjudica la nena», va seguir dient.

«Que faci un documental, que ho faci!», va dir per a provocar Jesulín. «Estic farta que compareu el meu cas amb el d'Antonio David i Rocío Carrasco. Ja està bé».

«A mi em van dir: "para", i vaig parar», prosseguia. A més, va acusar Villar d'haver venut el seu embaràs. «Jo no soc la que ha venut la prova del predictor i s'ha posat a parir a la tele perquè ho vegi tot Espanya».

A més, Belén va assegurar que la seva filla Andrea no té res a veure amb Rocío Flores. «La filla de Rocío Carrasco és a la tele, i jo he de donar gràcies que la meva no hi és».

«I per tots els que dèieu que la portaria a la tele agafada de la mneta… Que quedi clar que mai s'ha assegut a un plató. És més, sent anònima, la traieu als mitjans digitals. Pareu ja», demanava furiosa.

«No he donat cap exclusiva ni he fet res perquè surti als mitjans», afegia. «Prou, prou!»

«Jo no soc ni Antonio David ni la filla de la Jurado. A mi no em compareu amb ells, que he sigut molt lleial, massa. I prou que he callat», advertia.

«En vint anys, ni una sola trucada. I ara em vens amb això? Per què he de callar?», va dir fent referència a la mala relació que té amb el seu ex.

«Que hagués actuat la Fiscalia. Quan em veuen així, em comparen, em diuen coses... Vaig tenir una època molt dolenta, però mai he abandonat ningú. Sempre ha estat amb mi», assegurava. «Jo no puc parlar de ningú, ni tan sols del meu marit. Què passa? Què no existeix?»

«Jo no he venut la meva filla a les revistes. Ni a ¡Hola! ni en cap. Que quedi clar! Mai he fet una exclusiva i he posat la meva filla a la portada», va concloure.