YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tensió a 'Sálvame': els pares de Rafael Amargo esclaten contra un reporter

Rafael Amargo ha de declarar davant el jutge

El 'bailaor' Rafael Amargo durant una entrevista a Telecinco
Rafael Amargo ha de declarar davant el jutge | Telecinco

La família de Rafael Amargo no està passant per un bon moment. Dimarts coneixíem que el cantaor, la seva dona i dues persones més havien estat arrestades per tràfic de drogues. Des de llavors, han estat tancats al calabós d'una comissaria, esperant passar a disposició policial. Ahir mateix van estar citats a declarar, des de les sis de la tarda fins a altes hores de la nit. 

Encara que aquestes declaracions segueixen en marxa, s'ha pogut saber que la fiscalia ha demanat l'ingrés a la presó sense fiança per a Rafael Amargo, la seva dona i els altres dos defensats. Els delictes que se'ls atribueixen és el tràfic de drogues i la pertinença a un grup criminal. Cal recordar que mentre es resol el judici, els detinguts poden estar en presó preventiva durant tot un any fins que el jutge dictamini la sentència final.

L'advocat d'Amargo ha afirmat que la droga que es va trobar dins de la llar era per a consum propi, i que la gran quantitat d'aquestes substàncies era per tenir provisions suficients per poder passar la quarantena a casa. El lletrat també ha volgut desvincular a Amargo de la batuda que es va fer a la casa d'un altre dels detinguts, on es van trobar més de sis tipus de drogues, fins a sis mil euros en bitllets de 100, 200 i 500 i fins a vuit terminals de telefonia diferents.

Els pares de Rafael Amargo, que estaven a Madrid per veure l'estrena del nou espectacle del cantaor, han volgut anar als jutjats i ha estat allà on s'han trobat amb un reporter de 'Sálvame', amb qui han tingut una disputa.  

Els pares d'Amargo han perdut els nervis amb el reporter

El reporter de 'Sálvame' Raúl Triguero, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets. El reporter ha volgut aconseguir les primeres declaracions del matrimoni, però no ha estat possible. El pare del cantaor ha suggerit al reporter que li gravessin els seus genitals, fent gestos obscens i cridant com si no hi hagués un demà.

Per si no n'hi hagués prou, la mare d'Amargo tampoc ha estat gaire amable amb Triguero. La dona ha volgut apartar el micro amb manotades, indicant que no parlarien i que els estaven molestant. Per la seva banda, el reporter ha afirmat que s'ha quedat en xoc i que no ha sabut com actuar davant aquesta situació tan hostil. Tanmateix, el programa ha afirmat que entén al matrimoni. El reporter també ha volgut parlar i aclarir que no els guarda rancor i que entén que el moment era molt complicat.

Per altra banda, el programa i el reporter han volgut destacar la feina dels reporters de carrer, demanant a tots els famosos que els respectin. Veurem si en els pròxims dies el matrimoni torna a aparèixer o si aquesta ha estat l'última vegada que s'exposen als mitjans de comunicació.


Comentaris

envia el comentari