Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

La teoria sobre la ruptura d'Anabel Pantoja: un embaràs que no va arribar a bon port

Les xarxes s'han omplert de comentaris sobre aquesta qüestió

La ruptura d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez ha regirat el panorama mediàtic. I és que després que en parlés obertament sobre els motius que l'han portat a posar-li fi al seu matrimoni, les xarxes no han trigat a elaborar teories.

«Hi ha ruptura», començava explicant a Sálvame. «Entenc que per a tots hagi estat un xoc», reconeixia.

Segons Anabel, la decisió de trencar la va prendre ella. «Una parella després de quatre anys, una de les persones es pot desgastar. L'amor es desgasta».

Per a la neboda d'Isabel Pantoja «hi va haver un moment que va marcar un abans i un després en la seva relació, que és quan ell ha tornat de Supervivientes».

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel va estar a punt de cancel·lar la seva boda | Telecinco

«Potser la que no ha sabut estar a l'altura he estat jo, veia tot molt adormit. Jo estic molt activa, movent-me d'una banda a l'altra. Vull fer coses junts, enfocar-nos en els nostres projectes, però tot estava molt parat» .

«Jo volia salvar-ho tot, perquè jo veia el meu món amb ell», relatava amb llàgrimes als ulls. Tot i això, també matisava que «després del casament em passa alguna cosa personal que a mi em distancia».

Malgrat que Anabel es negava a entrar en detalls, assegurant que era un tema sobre el qual no li venia de gust parlar i preferia guardar-se per a ella.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia de la seva boda | GTRES

«No va saber estar a l'altura», sentenciava Omar. «Va arribar un punt en què vam haver de replantejar-nos el que ens passava, perquè no érem capaços de deixar el mòbil, mirar-nos a la cara o abraçar-nos».

El succés que hauria propiciat la ruptura d'Anabel i Omar

Així, els seguidors de Sálvame no trigaven a elaborar una ferma teoria sobre el que va poder passar entre Anabel i Omar per portar-los a distanciar-se fins a aquest punt. Una situació molt difícil en què la Pantojita va sentir la necessitat de fugir per refugiar-se durant diverses setmanes.

«Aprofitant un adverbi acabat en 'ment', ja que Anabel no para de dir òbviament i evidentment... Presumptament: Va tenir un avortament natural o provocat. I en cap dels dos es va veure recolzada per Omar», raonava un dels usuaris .

«¿No serà que Anabel es va casar embarassada, per això no va voler cancel·lar el casament malgrat no estar al millor moment?», es preguntava un altre. «I després en tenir la pèrdua Omar no va estar a l'atura i allà ja se'n va anar tot en orris, normal».

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel s'ha trencat a 'Sálvame' | Telecinco

L'emoció de la cosina de Kiko Rivera en sentir Jorge Javier Vázquez referir-se a la possibilitat de tenir nens, sembla donar credibilitat a aquesta versió.

«Jo crec que Belén ha frenat Anabel perquè no digui això de l'avortament, arran d'això crec que Omar no va estar a l'altura i per això el desgast va ser molt més ràpid».

I els comentaris sobre això no han parat. «Cada cop estic més segura que va patir un avortament. Quan Jorge Javier ha esmentat això de tenir fills en una relació trencada, Anabel s'ha emocionat força».

«Doncs jo al final el que he entès és que suposadament es va casar embarassada i a Cantora va tenir un avortament i l'altre no va estar a l'altura o no li va donar importància. I ja li va canviar el xip. És la meva opinió».

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja i Omar han trencat quatre mesos després de la seva boda | GTRES

De moment, Omar s'ha negat a pronunciar-se o dir res, malgrat que certs amics asseguraven que les paraules d'Anabel li haurien dolgut.

Especialment perquè el canari consideraria que la seva ex l'hauria deixat malament públicament. I més en insinuar que no va saber actuar en certs moments de la relació.

El que la Pantojita sí que va voler deixar molt clar és que no hi havia cap tercera persona que l'hagi portat a prendre la decisió.