Nagore Robles i Sandra Barneda

La tercera dona de Telecinco que es posa enmig de Nagore Robles i Sandra Barneda

La presentadora de 'Sobreviviré' ha acudit al plató de 'Sálvame' i no ha deixat canya dreta entre els seus companys

Nagore Robles no deixa de sorprendre'ns. Així és, perquè la col·laboradora no va dubtar a aparèixer al plató de 'Sálvame' i confessar qui són els companys de Telecinco que menys li agraden.

Va ser divendres passat quan la parella de Sandra Barneda va acudir al programa de les tardes per promocionar el seu espai, 'Sobreviviré'. Es tracta d'un programa de televisió emès de dilluns a dijous a les 15:00 hores de la tarda a 'Mitele Plus'.

El seu objectiu és informar sobre l'actualitat, les xarxes i els temes televisius de manera desenfadada. I per a això, compten amb la col·laboració d'alguns personatges d'allò més coneguts. A més que, per a un espai tan espontani, qui millor presentadora que Nagore.

I és que, si alguna cosa caracteritza la presentadora és que no té pèls a la llengua a l'hora de tocar tots els àmbits. I de fet, un cop més, ho ha tornat a demostrar a l'hora de fer pública la seva enemistat amb María Patiño i el programa presentat per aquesta, 'Socialité'.

«Em flagel·laré veient 'Socialité'. Si us plau, compteu les vegades que María comença les seves frases amb el 'jo'. Però si ja sabem que ets tu!», criticava.

Per tant, no hi havia dubtes: l'enemistat entre Nagore i María estava més viva que mai. I per això, l'exconcursant de 'Gran Hermano 11' carregava contra la presentadora sense cap mirament: «No em cau bé. No m'agrada com a presentadora».

Unes paraules que no van acabar de convèncer Carlota Corredera, ja que li parava els peus a Nagore, assegurant que Patiño és «intocable» per a ella, en ser companya i amiga.

Tanmateix, aquesta estirada d'orelles de la gallega no va servir perquè Robles callés. De fet, la col·laboradora va seguir amb la seva idea i va explicar els motius de l'animadversió cap a Maria: «No m'agrada el seu 'jo, jo, jo'. Ha de deixar parlar més als altres».

Per posar la cirereta al pastís, Nagore va dedicar a la periodista unes paraules que no van deixar indiferent a ningú: «Jo no et trobo a faltar aquesta tarda, he agraït que no estiguis avui». Què li hauran semblat aquestes paraules a l'esmentada?

Crítiques de tots els colors

Encara que María Patiño hagi sigut la pitjor parada a la intervenció de la de Biscaia, no ha estat l'única. Nagore no s'ha tallat a l'hora d'esmentar i criticar algunes de les cares més conegudes de la cadena.

«Ana Rosa no ens agrada de tant en tant» o «Jordi (González) no ens agrada» són algunes de les frases que més han destacat en el seu pas per 'Sálvame'. Però, per si no fos prou, no només ha fet al·lusió a presentadors, sinó també ha deixat caure alguna indirecta sobre el «passat fosc» del programa de les tardes de Telecinco.

I és que quan Carlota ha explicat que tots els presents aporten molt a 'Sálvame' i que «no qualsevol ho trepitja», Nagore ha volgut deixar un «encàrrec».

«Bé, bé... això és discutible, que també heu tingut per aquí a algun, a un senyor que li agrada molt la jardineria, per exemple». Tot i que la basca no ha volgut donar més detalls sobre a qui anaven dirigides aquestes paraules, tot apunta que han anat directes cap a Antonio David.

Pot ser que això de jardiner serà pel seu cognom, Flores? Sigui com sigui, el seu pas per Telecinco forma part de la història, i Carlota Corredera no ha dubtat a canviar de tema tan ràpid com ha pogut.

Però no només hi ha hagut males paraules per als seus companys, ja que la parella de Barneda també ha aprofitat per dedicar unes boniques paraules a algunes companyes. Aquest ha estat el cas de Carlota Corredera: «Carlota Corredera m'al·lucina». Una cosa que la mateixa presentadora ha agraït.