La tercera temporada de la sèrie d'HBO 'Westworld' es rodarà a Besalú

Serà el 22, 23 i 24 de maig i els establiments del casc antic hauran de tancar

La vila comtal de Besalú (Garrotxa) apareixerà a la tercera temporada de la sèrie 'Westworld'
La vila comtal de Besalú (Garrotxa) apareixerà a la tercera temporada de la sèrie 'Westworld' | Turisme Garrotxa

La vila comtal de Besalú, la Garrotxa, apareixerà a la tercera temporada de la sèrie 'Westworld' de la plataforma nord-americana HBO. El rodatge es farà al nucli antic del 22 al 24 de maig i els establiments de la zona hauran de tancar per poder rodar les escenes, segons publica 'El Gerió digital'. 'Westworld' és una sèrie de ficció sobre un futurista parc temàtic on un grup d'androides-servidors adopten un comportament anormal fora de les ordres que els han programat els informàtics. 

El càsting, a Girona

Aquest dimecres hi ha previst un càsting a Girona per trobar figurants. Entre els requisits hi ha que tinguin la pella clara. Aquesta és la segona sèrie d'HBO que es rodarà a comarques gironines aquest any. Aquesta setmana també s'han gravat escenes a la Jonquera, Alt Empordà, de la nova sèrie 'Foodie Love' de la directora Isabel Coixet. 

Rodaran a Besalú la tercera temporada de la sèrie 'Westworld' d'HBO
Rodaran a Besalú la tercera temporada de la sèrie 'Westworld' d'HBO | hbo

 

'Westworld' està basada en la pel·lícula de 1973 escrita i dirigida per Michael Crichton (Jurassic Park) i s'ha creat per a la televisió amb els productors executius Jonathan Nolan i Lisa Joy. Entre el repertori d'actors de la sèrie hi ha Anthony Hopkins, Ed Harris, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood i James Marsden

Girona ja va ser una localització important per HBO

Girona va ser una de les ciutats triades pels productors com a localització de diversos escenaris de la sisena temporada de la sèrie 'Joc de trons'Girona, de la mà d'Ayra Stark, juga un paper important en aquesta remesa apareixent en vuit dels deu episodis de la temporada. La bona conservació del centre històric de la ciutat i dels seus carrers i edificis medievals van fer que es necessitessin pocs retocs digitals i per tant, és fàcil reconèixer les diverses localitzacions que es van fer servir en el rodatge de 'Joc de trons'.

Localitzacions Girona Joc de Trons la catedral de Girona
La catedral de Girona a Joc de Trons   | HBO


Comentaris

envia el comentari