Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos cada vegada està més allunyada de Telecinco i més a prop de TeleMadrid

Podria ser que la col•laboradora s’estigués plantejant tornar a la cadena on presentava ‘Con T de tarde’
Terelu Campos podria canviar Telecinco per TeleMadrid | Telecinco
 

 

Terelu Campos no està passant pel millor moment de la seva vida. Els fets ocorreguts durant els últims mesos així ho demostren, i els continus enfrontaments amb els seus companys han fet que es comenci a especular sobre un possible futur professional de la col·laboradora allunyat dels platós de Telecinco.

 

Però com molt bé clama la dita, quan es tanca una porta sempre se sol obrir una finestra. I, en el cas de la filla de María Teresa Campos, no podia ser d’una altra manera. Així doncs, hi hauria una cadena que estaria encantada amb les confrontacions que Terelu manté constantment amb la gran Mediaset, i aquesta no és altra que TeleMadrid.

 

Terelu va visitar un programa de TeleMadrid i va confessar que havia sigut molt feliç

Està clar que la cadena madrilenya no tindria cap problema en el fet que la Campos tornés amb ells, i és que les dues parts guarden molt bons records dels inicis de Terelu, quan presentava el programa ‘Con T de tarde’.

 

Aquest possible apropament entre TeleMadrid i la col·laboradora s’hauria fet més fort des de fa uns dies, quan la germana de Carmen Borrego va fer una aparició esporàdica en el programa ‘Aquí hay madroño’. En el marc d’una entrevista que va concedir als presentadors, Carmen Alcayde i David Valldeperas, la Campos es va deixar estimar i va mostrar-se ben contenta davant la possibilitat de tornar a formar part de la seva família televisiva

.

Terelu Campos a TeleMadrid | TeleMadrid
 

 

Potser hi té molt a veure el fet que, quan treballava per la cadena madrilenya, Terelu travessava un dels millors moments personals de la seva vida. I és que, com es va encarregar de recordar, «em vaig casar, em vaig quedar embarassada i vaig tenir a la meva filla» durant el seu pas per TeleMadrid.

El nom de Terelu «sona» en les altes esferes de TeleMadrid

Però aquest afecte no recau només en mans de la filla de María Teresa, ja que tot apunta que la cadena també està encantada amb l’actual col·laboradora de ‘Sálvame’. De fet, Valldeperas va arribar a comentar que «al setembre començaran molts programes a TeleMadrid», deixant a l’aire la possibilitat que Terelu s’incorporés en algun d’ells.

 

De fet, el presentador va anar més enllà, assegurant que «no sé si et deixaran sortir d’aquí, avui» i fent públic que el nom de la Campos «sona, sona i sona cada vegada més alt», sobretot en les altes esferes de TeleMadrid. I Terelu no podia estar més encantada, arribant a afirmar que és una opció que li agradaria i li faria il·lusió.

 

Així doncs, la col·laboradora es va confessar, explicant que «tornar allí on algú ha sigut feliç i ha passat els millors moments, sempre és un regal». Per tant, Terelu Campos no es tanca cap porta, i podria estar totalment disposada a canviar l’actual rumb de la seva vida professional.