Terelu Campos abandona 'Sálvame' de forma definitiva després de 9 anys

La filla de María Teresa Campos s'asseurà al 'Sálvame Deluxe' per explicar les veritables raons de la seva decisió

Terelu Campos
Terelu Campos en una de les darreres aparicions a 'Sálvame' | Telecinco

Tot té un final i el de Terelu Campos a 'Sálvame' ha arribat de forma definitiva. Carlota Corredera va ser l'encarregada d'anunciar que el passat divendres 17 de maig, la filla gran de María Teresa Campos s'havia reunit amb la cúpula de la productora La Fábrica de la Tele, per a comunicar-los-hi la seva marxa definitiva del programa. 

Terelu feia deu anys que era col·laboradora del programa estrella de les tardes de Telecinco, però la pressió rebuda pels seus companys arran de la participació de la seva germana, Carmen Borrego, a 'Sálvame Okupa', ha estat la gota que ha vessat el got. Cal recordar que, a més a més, Terelu està passant per un delicat moment de salut, després d'haver-se sotmès a un parell d'operacions en els darrers mesos a causa del càncer de mama.

Terelu no ha pogut aguantar més la duresa del programa

Sigui com sigui, l'única veritat que se sap ara mateix és que Terelu no ha pogut aguantar més la duresa del programa i ha decidit marxar per a no tornar. Tot i que la darrera que se li va poder veure com a col·laboradora de 'Sálvame' va marxar per la porta de darrere plorant per una discussió amb els seus companys, Terelu i el programa han decidit que la periodista no es mereix marxar així del que ha estat el seu programa durant una dècada. 

Per tant, Terelu s'asseurà al 'Sálvame Deluxe' per explicar les veritables raons de la seva decisió. Arran de l'anunci Corredera, alguns dels companys de programa de Terelu van voler enviar un emotiu missatge a la que fins ara havia estat la seva companya.

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Carlota Corredera va ser l'encarregada d'anunciar la marxa de Terelu | Telecinco

 

Els missatges de les seves companyes

Una emocionada Belén Esteban va dir que: «Terelu ha estat molt bona amiga i companya, ella em pot recriminar moltes coses, però jo a ella res. La trobarem molt a faltar, ha pres la decisió correcta per a ella, 'Sálvame' és dur». Per la seva banda, Mila Ximénez va assegurar que: «Terelu està dèbil i ha rebut molts cops, encara que no siguin intencionats. Potser jo hauria d'haver donat més la cara per ella. No és que volgués que marxés, però aquí era impossible recuperar a Terelu. Segons la veia m'estimo més que no estigui aquí... La veuré a fora com amiga, tot i que la trobaré molt a faltar». Finalment, María Patiño va afirmar que: «Jo a Terelu l'estimo molt, amb mi ha estat molt generosa».

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es va mostrar emocionada per la marxa de Terelu | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari