L'aparició sorpresa de Terelu que ha deixat tothom bocabadat

La presentadora apareix ballant i envoltada de confetti

Terelu Campos i Rocío Carrasco
Terelu ha gravat un anunci per televisió | GTRES

Quan crèiem que la família Campos no podia seguir sorprenent-nos, Terelu Campos fa un pas més i ens deixa a tots bocabadats. Encara que l'hàbitat natural de Terelu són els platós de televisió, la filla de Maria Teresa Campos no fa fàstics a res i molt menys ara que estrena casa i necessita treballar per poder costejar-la.

La presentadora ha estat fitxada per la companyia de telefonia Vodafone per protagonitzar l'anunci de televisió d'una de les seves noves tarifes, enfocada sobretot al públic jove i que busca estar informat durant les 24 hores del dia de tot allò que passa a les xarxes socials .

Protagonista d'un anunci

A l'espot, que ja circula per les xarxes socials, es pot veure a dos adolescents en una habitació tafanejant a les xarxes socials i al·lucinades per la volta d'una parella d' 'instagramers' que segueixen a les xarxes.

En aquest moment, apareix de dins de l'armari Terelu Campos ballant i visiblement feliç repetint una i altra vegada la paraula «salseo». En realitat, la jugada de la companyia de telefonia és molt bona. Associen la imatge d'algú que acostuma a protagonitzar notícies amb un públic que també acostuma a estar molt interessat en totes les anades i vingudes de la col·laboradora.

Terelu es passa al món de la interpretació

El que està clar és que Terelu se sent molt còmoda interpretant papers de ficció. Anys enrere ja participava en els gags dels programes que presentava la seva mare i, més recent, també va interpretar un paper protagonista en la sèrie 'Paquita Salas', on interpretava el paper de Bàrbara Valent, la propietària d'una coneguda agència de moda. Veurem amb quines noves aparicions ens sorprendrà la presentadora, mentre espera que li donin un nou programa a la petita pantalla.


Comentaris

envia el comentari