Terelu Campos en un plató de Telecinco

Terelu declara la guerra als seus companys de 'Sálvame': «Quina poca vergonya»

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha estat molt clara i directa carregant contra el programa de les tardes de Telecinco

Fa unes setmanes que Terelu Campos gaudeix de les seves vacances a Màlaga, la seva ciutat natal. No obstant això, no li impedeix seguir estant en el focus mediàtic i de la polèmica.

En concret, a 'Sálvame', aquests passats dies, s'ha revelat un suposat episodi que ha protagonitzat la filla de María Teresa Campos en un xiringuito. Un episodi que la deixa en molt mal lloc.

Tanmateix, ha decidit no quedar-se callada. Així, ha explicat el que realment va succeir en aquest establiment. I, a més, ha carregat contra l'esmentat programa i els seus excompanys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Terelu Campos i la seva presumpta mala educació en un xiringuito

«Supèrbia, antipàtica i mal parlada». Aquests van ser alguns dels qualificatius que una persona va utilitzar aquests dies per atacar a 'Sálvame' a la mare d'Alejandra Rubio. Es tracta d'un ciutadà que va dir haver sigut testimoni de com aquella es va comportar en un xiringuito de Pedregalejo.

Així sembla, la col·laboradora va arribar al local malagueny amb els seus amics i, en veure que la taula que ella sol ocupar tenia gent, es va enfadar. En efecte, es va dirigir cap a aquesta i va carregar contra els que s'acomodaven allà.

És més, segons aquest suposat testimoni, va arribar a dir-li a un dels clients: «La meva taula, fill de puta». Després, aquell va manifestar sobre la famosa que «té fama de dolenta. Sí, d'arribar als restaurants i fer fora la gent».

Un testimoni que no va deixar en bon lloc a l'exintegrant del format televisiu i que va donar lloc a més atacs cap a ella. Així, per exemple, Paz Padilla va explicar que la protagonista de la història un cop va escopir un xiclet a un company.

Terelu Campos nega la informació i carrega contra 'Sálvame'

Tot i estar de vacances, la filla gran de María Teresa Campos no va dubtar a connectar ahir en directe amb 'Viva la vida'. I ho va fer per desmentir la informació del seu suposat comportament en un xiringuito.

Seria i enfadada és com es va mostrar. I va quedar clar en dir: «Quina poca vergonya tenen algunes persones, escudades en l'anonimat! Evidentment, és absolutament fals el que s'ha explicat. Porto anant a aquest local anys, perquè m'agrada asseure i prendre una copeta amb els meus amics després de sopar».

Tot seguit, va explicar com van succeir els fets de veritat: «Hi ha vegades que truco per reservar i en aquesta ocasió vaig anar. Quan vaig arribar, just estava pagant una de les taules i vaig seure al costat a esperar. Com érem vuit, el cambrer va preguntar a una de les noies que hi havia al costat si podien canviar».

«I elles es van canviar sense problema. No van posar ni mala cara ni res», va afegir.

Una versió que va ser recolzada per la propietària del local. I és que aquesta va decidir trucar a l'espai per corroborar el que Terelu va dir. Això sense oblidar que no va dubtar a afegir: «Sempre que ve és un encant».

Però la col·laboradora de 'Viva la vida' no va voler quedar-se aquí. A més d'explicar el que va succeir realment, va decidir anar contra el programa que havia donat cabuda a la informació i contra els seus excompanys. Ho va fer perquè no podia entendre com l'havien atacat per aquest suposat incident de manera tan contundent.

Visiblement enfadada, va deixar anar: «Això pot semblar divertit, però no ho és. Durant cinc hores he hagut de sentir que soc una supèrbia, una diva, estúpida...».

A això va afegir: «Encara que ara es digui que és mentida, el mal ja està fet. Que jo vaig fent fora la gent dels llocs, estem bojos o què?».

Caldrà esperar per veure si en l'espai dirigit per David Valldeperas es dona la rèplica a Terelu Campos. Potser fins i tot se li demana perdó pel qual ha passat.