Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en un plató

Terelu Campos i Carmen Borrego fan les paus pel bé de la seva mare

Les filles de María Teresa Campos sembla que han deixat les armes

Tot i que fa mesos que estan enfrontades, sobretot arran del conflicte entre Carmen Borrego i la seva neboda, Alejandra Rubio, sembla que per fi hi ha hagut un acostament.

La nova col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat com ha sigut aquest acostament amb Terelu.

«Ahir ens vam veure, vam coincidir en un acte. Ens vam fer un petó. No vam parlar de res, perquè no era ni el lloc ni el moment. Hem quedat per a veure'ns, tenim moltes coses de què parlar. No estem enfrontades», confirmava Borrego.

A més, ha remarcat que té intenció de seure a parlar amb ella i arreglar les seves diferències. «Cal que parlem. A ella li han fet mal moltes coses i a mi d'altres. Ella renya més que jo».

D'altra banda, Carmen s'ha volgut pronunciar sobre el deteriorament físic de la matriarca del clan.

Aquest cap de setmana, Terelu es va trencar després de veure unes imatges de la seva mare en què apareixia bastant desmillorada.

«A mi el que més em dol és el sofriment de la meva mare. M'és igual si jo pateixo, però a ella se l'ha de protegir», deia entre llàgrimes. «Ningú entén el que sento i el que estic passant», lamentava.

Per la seva banda, Alejandra Rubio també va defensar la seva àvia. «És una persona de vuitanta anys, ja està bé. Cal respectar-la i punt», demanava. Un moment molt emotiu després del qual mare i filla acabaven fonent-se en una abraçada.

Sembla, però, que la filla petita de María Teresa Campos no comparteix la mateixa opinió que la seva germana. «A mi m'agrada defensar la meva mare d'una altra manera, no com una pobreta. La meva mare no està malament i té ganes de fer coses. Ella no vol anar de pobreta, perquè no».

«Esclar que li molesta veure'ns així, però ha après a prendre distància», ha aclarit.

L'origen del distanciament entre Carmen Borrego i Terelu Campos

Després d'unes setmanes bastant agitades, sembla que per fi va arribant la calma al clan de les Campos.

I és que tot vs començar arran d'un malentès entre tieta i neboda que va fer que comencessin un intercanvi d'acusacions molt dolorós. Una guerra que va enxampar Terelu just al mig, que no s'hi volia ficar, però es va posicionar de la banda de la seva filla.

«A l'Alejandra hi ha alguna cosa de mi que no li agrada. Sempre l'he estimat molt i l'he tractat com una filla. Tenia molta relació amb ella quan era petita, però tenim vides molt diferents», arremetia Borrego.

No es tallava a l'hora de deixar Alejandra en evidència, manifestant el que realment pensa de la seva actitud. Per la seva banda, la jove tampoc dubtava a assenyalar-la.

«És lliure de dir el que vulgui. Aquesta guerra la vaig deixar apagada abans de l'estiu. No m'interessa, perquè soc la seva tieta i soc l'adulta», insistia Carmen.

Segons la germana de Terelu, hi va haver una època en què tenien molt bona relació: «La meva neboda i jo hem tingut una relació estupenda. Era molt còmplice meva. Tenia més confiança en mi que en la seva mare».

Per desgràcia, alguna cosa va canviar dràsticament entre elles quan la jove va entrar a treballar a la televisió.

«S'ha fet gran i ara és molt còmplice de la seva mare. El millor d'ella és la frescor que té i que parla de tot, fins i tot de la seva tieta», destacava. «Entenc que estigui enfadada, però això se'ns ha anat de les mans. Cal aturar-ho».

Carmen es va passar de la ratlla quan va titllar la seva neboda de desequilibrada. Unes paraules molt dures que van provocar el rebuig directe per part de Terelu. Des de llavors, no havien tornat a parlar.

«Està fastiguejada, intentant assimilar el que està passant, perquè ella creia que la relació anava bé i hi havia una intenció de generar bon rotllo».

Recentment, la situació que travessa el clan per culpa d'Edmundo Arrocet sembla que ha aconseguit unir de nou les germanes, que estan disposades a defensar la seva mare.