Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Terelu Campos hauria cobrat uns 30.000 euros per la seva entrevista a ‘Sábado Deluxe’

La filla de María Teresa va gaudir d'una calida rebuda de tots els seus companys de 'Salvame', on va anar per parlar del seu càncer
Imatge de Terelu Campos a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

 

Pocs dies enrere, Terelu Campo va deixar a tothom de pedra després d'anunciar públicament que els metges li havien detectat un tumor al pit esquerre. D'aquesta manera, la col·laboradora de Teleinco se sotmetrà aquest dimecres 11 de juliol a una nova operació. El centre escollit ha estat l'hospital Fundación Jiménez Díaz de Madrid.

 

Es tracta d'un moment molt complicat a la vida de Terelu i el més normal és que la filla de María Teresa passi uns dies en repòs, preparant-se per aquest tràngol. Però ja sabem que Terelu és una persona activa i forta, i sent així va decidir fer una visita als seus companys de 'Sábado Deluxe', on la van rebre de la millor manera.

Les millors audiències del 'Deluxe', amb Terelu

Al plató de Telecinco va mostrar-se visiblement emocionada, però també esperançada i agraïda per tot el suport rebut. Segons afirma 'Cotilleo', fonts properes a la cadena de Mediaset assenyalen que la col·laboradora va pactar una xifra amb la productora: entre 28.000 euros i 33.000 euros.

 

L'entrevista va ser d'allò més completa, i això va fer créixer el nivell d'audiència fins al 17,8 de share, una xifra que suposa les millors dades dels últims temps a 'Sábado Deluxe'.

Crítiques per anar tan de pressa

No van ser pocs el que van mostrar tot el seu suport a germana de Carmen Borrego. Malgrat això, la col·laboradora també es va guanyar alguns detractors per la forma que va escollir d'explicar la situació, i és que no entenen com pot obtenir un benefici econòmic d'una cosa tan seriosa com un càncer de pit.

 

Un altre fet que ha deixat bocabadats als espectadors és la rapidesa amb què Terelu ha decidit parlar del tema, ja que fa només uns dies que va enviar el comunicat als mitjans. El passat 5 de juliol, Terelu Campos va anar amb la seva germana Carmen Borrego a l'Hospital Jimenez Díaz, però ningú sospitava que fos per això. Ara tots els ànims estan amb ella.