Terelu Campos possible col·laboradora d''Espejo Público', a Antena 3

La cadena encara no ha fet l'anunci oficial, però sembla molt interessada en el nou compromís professional de la filla gran de Maria Teresa Campos

Terelu Campos
Terelu Campos podria passar a Antena 3 | Telecinco

Des que Terelu Campos decidís abandonar 'Sálvame', està clar que la seva vida ha fet un gir de 190 graus cap a millor. 

La pressió mediàtica que tenia la filla gran de Maria Teresa Campos no li feia cap bé i, finalment, va decidir trencar peres amb el programa i els companys que l'han acompanyat durant anys i en alguns dels moments més difícils de la seva vida.

Un fitxatge estrella encara per confirmar

Des de llavors, ha anat col·laborant de forma esporàdica al programa 'Viva la vida' de Telecinco, però sense tenir res fix. La sorpresa ha arribat aquesta setmana quan el col·laborador de Rac1, Rocco Steinhäuser, ha anunciat que Terelu podria ser el fitxatge estrella de la nova temporada d''Espejo Público', a Antena 3. 

Segons les primeres informacions, el programa presentant per Susanna Griso estaria preparant una nova secció dedicada a la premsa rosa, espai que tindria un lloc per a Terelu. Tot i que encara no hi ha res confirmat, sembla que tant la cadena com Terelu estarien molt interessats a signar un acord que, sens dubte, donaria un bon cop sobre la taula i que posaria en perill l'audiència d''El Programa de Ana Rosa'.

Serà el pròxim dilluns 9 de setembre quan 'Espejo Público' comenci una nova temporada i, per tant, serà llavors quan se sabrà què hi ha de cert en aquesta informació i si és veritat que, per fi, Terelu diu adéu per sempre a la que ha estat la seva casa durant molts anys: Mediaset.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari