ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Terelu Campos confessa que alguna vegada s'ha orinat a la piscina

La filla de Maria Teresa Campos ha estat entrevistada pels nens d'entre 8 i 12 anys de 'Vuelta al cole', de Telemadrid

Terelu Campos
Terelu Campos porta unes setmanes apartada de 'Sálvame' | Telecinco

Terelu Campos, cansada en molts moments de la televisió i sobretot del món de la premsa rosa, ha decidit oferir una de les seves entrevistes més sinceres a un grup de nens d'entre 8 i 12 anys. S'acostuma a dir que els nens sempre diuen la veritat, i sembla que Terelu s'ha impregnat d'aquesta energia i ha respost sense cap mena de problema a les preguntes que li han fet els nens del programa 'Vuelta al cole' de Telemadrid. 

La col·laboradora de Telecinco parla obertament de la relació que manté amb la seva mare, germana i filla i del tràngol que ha passat amb la seva malaltia. Tanmateix, confessa que en alguna ocasió s'ha orinat a la piscina i que li agraden molts els plats salats com el pernil o els seitons en vinagre. En referència a la seva mare, Maria Teresa Campos, assegura estar molt orgullosa d'ella, ja que «ho ha fet tot en televisió».

La trajectòria professional de la seva mare, Maria Teresa Campos

Terelu recorda que de petita arribava a casa i la seva mare no hi era perquè estava treballant. Això no obstant, lluny de veure-ho com un problema, Terelu admet que li agradava perquè li feia sentir que la seva mare era una persona treballadora i important. Sobre la suposada mala relació que manté amb la seva germana Carmen Borrego, Terelu ha volgut aclarir que es porten bé i que només tenen les típiques diferències de dues germanes que tenen un caràcter molt diferent.

D'altra banda, ha elogiat amb força la seva filla i, malgrat que li agradaria que hagués estudiat des d'un bon principi, es mostra esperançada que a partir d'ara Alejandra Rubio enceti els seus estudis de Dret tal com li va prometre a la seva mare. Terelu també ha tingut temps per a parlar de la telebasura, una tipologia de televisió que, segons ella, només serveix per a fer mal a la gent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz con mi hija @alerubioc y amigos celebrando mi 54 cumpleaños en @raimundamadrid

Una publicación compartida por TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos) el

En aquest sentit, ha volgut defensar la seva tasca durant molts anys en aquesta mena de programes tot dient que es pot parlar de tot i de tothom des del respecte. La seva època d'estudiant i el seu canvi físic, han estat altres dels temes amb els quals Terelu ha captivat a uns petits grans entrevistadors.

També et poden interessar...


Comentaris
Xesca
No es periodista...no te estudis..colabora a tv per ser filla de

envia el comentari