Terelu Campos

Terelu Campos confessa el seu problema de salut: «Des de fa temps»

Terelu explica la raó que per la qual va haver d'anar a urgències fa uns dies

Terelu Campos ha passat una de les setmanes més difícils. Deixant de banda els problemes amb la seva germana, Carmen Borrego, fa uns dies va haver d'anar a l'hospital.

La filla de María Teresa Campos anava a la Fundació Jiménez Díaz envoltada d'una angoixant preocupació.

Després de la celebració de l'aniversari de Belén, Terelu s'havia de sotmetre a unes proves mèdiques derivades d'un problema de salut. La col·laboradora de 'Viva la vida' va afirmar que se sentia «nerviosa» per tot el que havia passat, però intentava afrontar el moment amb calma.

Imatge de Terelu Campos sortint de l'hospital a Madrid
Terelu Campos, sortint de l'hospital divendres passat | La Notícia Digital

Així ho va confessar al plató d'Emma García dissabte passat 20 de novembre, quan va revelar la raó de la visita a l'hospital. Els periodistes van captar el moment que Terelu sortia del centre sanitari i van saltar totes les alarmes.

Terelu Campos confessa el seu problema de salut

Dissabte, Terelu s'asseia a 'Viva la vida' per parlar sobre com havia estat el retrobament amb la seva germana Carmen. Totes dues es van veure a l'aniversari de Belén i sembla que la reconciliació és més a prop que mai.

Tot i això, la col·laboradora no podia ocultar el seu nerviosisme davant els últims esdeveniments. Després de la revisió anual per controlar que tot està bé un cop superat el càncer de mama, va haver d'anar a urgències. «Ha estat una setmana complicada en l'àmbit de metges», va confessar.

El divendres passat, Terelu va haver d'anar a la Fundació Jiménez Díaz per un problema de salut. Emma García es va interessar pels resultats de les visites i la mare d'Alejandra Rubio la va tranquil·litzar afirmant que «tot estava bé».

Pel que fa a la seva visita a urgències, Terelu va explicar que es devia a unes molèsties que fa un temps que pateix al genoll. «Tinc un problema al genoll des de fa temps, em vaig fer totes les proves, em van vacunar i després el genoll es va inflar», va confessar.

Les molèsties havien començat dijous, però els compromisos professionals van fer que la visita mèdica s'endarrerís. «Dijous tenia el genoll molt inflat, però no podria faltar a 'Secret Story' perquè havia d'anar a recolzar Isabel Rábago», va explicar.

Imatge de Terelu Campos després de sortir de l'hospital
Terelu Campos va anar a urgències per un problema al genoll | GTRES

L'espera es va allargar fins divendres, quan va anar a urgències perquè el dolor era insuportable. «Em van haver de treure deu tubs de líquid del genoll», va explicar Terelu a Emma García.

Terelu revela els resultats de la revisió anual després de la doble mastectomia

Dies abans que Terelu anés a urgències, la filla de María Teresa va fer front a la cita mèdica més important de la seva vida. Com cada any, la col·laboradora s'havia de fer una revisió mèdica per comprovar que tot està bé després d'haver superat el càncer de mama.

La mare d'Alejandra Rubio ja s'ha enfrontat dues vegades a la malaltia i l'ha superat. El 2017 va confessar haver guanyat la batalla, però no pot evitar sentir-se nerviosa a cada revisió.

«Quan vaig anar a la darrera consulta del meu oncòleg, estava molt angoixada», narrava. «Vaig pensar que m'havia de dir que no havia pogut arribar a la meta, i quan em va dir que estava tot bé, vaig respirar», va explicar.

Terelu Campos
Terelu Campos rep bones notícies en la revisió anual després del càncer de mama | GTRES

Com cada any quan s'apropa la data de la revisió, Terelu no pot evitar passar uns dies complicats. Malgrat el fet que la germana volgués acompanyar-la, no la va deixar. «No deixo ningú que m'acompanyi», va explicar a Emma García.

«Només vaig amb la meva doctora que és una santa», va confessar sobre l'única persona que l'ajuda a aplacar els nervis. «Ella es fica amb mi a la ressonància perquè si no sap que soc incapaç de fer-ho i em dona la mà».

Així es troba Terelu els dies previs a la revisió, que s'ha de medicar per intentar tranquil·litzar-se. Afortunadament, els resultats han estat bons. «Gràcies a Déu tot ha sortit bé», confessava.

EL VÍDEO DEL DIA