Terelu Campos critica que Kiko Hernández hagi ensenyat la seva casa «més vegades» que ella

La filla de María Teresa Campos ha recordat les crítiques que el seu company de 'Sálvame' li va fer quan ella va ensenyar la seva en una revista

Terelu Campos y Kiko Hernández
Terelu Campos i Kiko Hernández | Telecinco

Des dels seus inicis, Kiko Hernández ha estat un dels col·laboradors més crítics de 'Sálvame', sobretot quan aquests decidien ensenyar les seves cases en alguna revista. Una de les que més va rebre va ser la filla de María Teresa Campos, Terelu Campos, després que la col·laboradora decidís ensenyar la seva al públic. Ara, però, les coses se li han girat en contra a Kiko, després que el madrileny mostrés en exclusiva a 'Diez Minutos' el seu nou xalet, situat en una urbanització privada als afores de Madrid. 

Aquest dimecres, Carlota Corredera va començar el programa de Mediaset recordant que Kiko havia protagonitzat l'última publicació de la mencionada revista, quan Terelu va aprofitar per retornar-li les crítiques. «Ja has ensenyat la teva casa més cops que jo», li va retreure la col·laboradora. En concret, la protagonista de 'Las Campos' va recordar que es tractava del segon cop que l'exconcursant de 'Gran Hermano' va ensenyar la seva casa ala espectadors.

Un espectacular xalet als afores de Madrid

Amb tot, cal dir que Kiko Hernández està travessant per un moment òptim. El madrileny ha comprat un xalet en una urbanització als afores de Madrid, suposadament per tenir més espai per a les seves dues filles. Es tracta d'un immoble que supera els 500 metres quadrats, repartits entre quatre plantes. A banda de les dimensions, la casa també compta amb comoditats com una sala de bitlles, un gimnàs propi i dues piscines, una interior i una altra exterior. 

Més enllà d'això, les seves dues filles també tindran una gran sala de jocs, així com un bany i un vestuari exclusiu per a elles. Hernández ha volgut explicar a 'Sálvame' que està molt content amb la seva nova casa, perquè «té molt espai perquè les nenes gaudeixin». El preu del xalet no ha estat baix, i és que el col·laborador ha pagat al voltant d'un milió i mig d'euros, gràcies a «haver estalviat» i no haver-se gastat els diners «en altres coses». 


Comentaris

envia el comentari