IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos se'n va de la llengua i confessa quina és la situació econòmica de Rocío Carrasco

A la filla de Rocío Jurado no li agrada que parlin dels aspectes personals de la seva vida

Terelu Campos junto a Rocío Carrasco
Terelu Campos junt amb Rocío Carrasco | Hola

Terelu Campos sempre ha defensat els seus estimats com ha pogut perquè no tolera que parlin malament d'aquests. Una vegada més ha tornat a passar, s'han ficat amb una persona molt relacionada amb ella i no ha pogut evitar saltar, tot i que a qui han criticat no li agrada que es fiquin en la seva vida.

Kiko Hernández va afirmar certes coses a 'Sálvame' sobre Rocío Carrasco, les quals no li van fer gens de gràcia a la filla de María Teresa Campos perquè és amiga de la filla de Rocío Jurado.

La seva amiga «no és milionària»

El televisiu va assegurar que l'amiga de Terelu, acompanyada del seu espòs Fidel Albiac, es pot permetre una vida «sense preocupacions, en una de les urbanitzacions més cares de Madrid i sense treballar». Davant les contundents declaracions de Kiko, la col·laboradora va remarcar que «no és milionària ni pot viure la resta de la seva vida sense treballar».

Terelu Campos a 'Sálvame' responent a Kiko Hernández
Terelu Campos a 'Sálvame' responent a Kiko Hernández | Telecinco
Fins i tot, va explicar que la parella porta una vida molt normal i que necessiten «molt poc per viure». Terelu, que no podia suportar més els comentaris del seu company, va assegurar: «No veig, ni he vist mai, que Rocío i Fidel visquin en l'abundància».

Així doncs, s'hauria acabat amb tots els rumors en relació a la seva amiga després que ella hagi donat les pertinents explicacions. Inclús, Carlota Corredera va afirmar que s'havia ficat punt final a tots els comentaris sobre la vida de Rocío Carrasco, així com els que l'equiparaven com una «milionària que es pot permetre no tornar a treballar mai, ni ella ni els seus descendents».

Terelu s'adona que ha ficat la pota 

Després d'haver explicat tot i quan ja era tard, la col·laboradora va caure en què a la seva amiga no li agrada que parlin de la seva vida: «L'últim que a ella li faria gràcia és veure'm parlar d'això». Davant la situació, ella argumentava que és complicat no dir res quan estan afirmant certes coses que són falses.

«Per favor, gorda, no ho facis. A mi no em compensa que t'emportis un disgust», li va dir Carrasco a Terelu perquè evités explicar les seves intimitats i aspectes de la vida personal. Tanmateix, Terelu creu que la seva relació d'amistat no canviarà per això perquè la seva amiga ja va dir que les Campos són la seva «família».


Comentaris

envia el comentari