Muntatge de Terelu Campos amb Marta Riesco

Terelu Campos deixa tremolant Marta Riesco: «Per què no ho expliques?»

Terelu Campos fica sobre la taula els errors més grans que ha comès la reportera de Telecinco

Terelu Campos ha destapat aquesta setmana al seu bloc de Lecturas enviant-li diversos consells a una de les grans protagonistes del moment. Terelu ha dedicat el seu post a Marta Riesco, la ja exparella d'Antonio David Flores, segons publicava Semana aquest dimecres.

Terelu Campos ha estat molt directa amb la reportera de Telecinco. I és que Terelu ha recomanat a la mediàtica redactora que no es refiï d'Antonio David, i que sigui sincera en parlar de la seva relació amb l'exguarda civil. La periodista de Telecinco assegura que li aniria millor si expliqués la veritat de la seva història amb el marit d'Olga.

«No soc més important que ningú, però penso que la teva parella no ha tingut ni un punyeter gest de suport cap a tu. Entenc que estiguis desorientada, fotuda i que tot t'hagi desbordat. Saps perfectament que nosaltres no en tenim la culpa», ha començat la carta.

Primer pla de Terelu Campos
Terelu Campos ha estat clara amb Marta Riesco | Europa Press

 

«Estàs en un bucle que no et beneficia», li adverteix Terelu Campos

«Al final, t'han deixat tirada i sola! El pitjor és que, quan tu dones la cara per ell, desaparegui i no hi hagi una imatge junts de normalitat sortint a menjar. T'has ficat en un bucle que no et beneficia», prosseguia Terelu.

A més, Terelu recomana a Marta Riesco que parli per ella mateixa i no es deixi manipular per l'ex de Rocío Carrasco. «Sigues valenta, parla per tu i no per altres, ni tan sols ho facis per l'amor de la teva vida o per la persona de qui estàs enamorada. Tens entitat com a persona i com a dona. No deixis que dirigeixin ni que manipulin la teva vida per amor, això és pa per avui i gana per demà», ha escrit.

Terelu és clara i li adverteix que tingui en compte quin tipus de persona és. I que es tregui aquesta idea del cap que a Sálvame odien la jove.

Primer pla de Marta Riesco, reportera de El programa de Ana Rosa i suposada amant d'Antonio David Flores
Terelu Campos ataca Marta Riesco | Gtres

«No t'odiem, com ha arribat insinuar algun company, jo no odio a la meva vida ningú, perquè per mi no existeix aquesta paraula ni m'hi han educat. L'amor ens confon i això li pot passar a qualsevol. Vull que siguis conscient de amb qui estàs, perquè saps tot el que se n'ha parlat», exposa la filla de María Teresa Campos.

«Per què no expliques el temps que realment porteu junts?»

A més, la presentadora de Sálvame Lemon Tea li pregunta de manera directa una cosa que no ha quedat gens clara, avui dia.

«Per què no expliques el temps que realment porteu junts? Potser ho heu fet per no fer mal a la seva família. T'ha deixat sola perquè et mengis públicament el que, potser, no et correspon totalment. De veritat estimes a una persona que fa això amb tu?», li ha preguntat Terelu des del bloc.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Terelu Campos ha comentat la relació entre Marta Riesco i Antonio David | Catalunya Diari

Malgrat que a Marta ja li han donat d'alta i avui torna a El programa de Ana Rosa, haver demanat la baixa ha de fer pensar la noia, segons Terelu. «Has hagut de demanar una baixa laboral i, ostres, això és una cosa molt seriosa. Encara no coneixent-te de res, no et desitjo res dolent, perquè els meus principis m'impedeixen fer això».

«Mai vulguis evolucionar posant travetes ni trepitjant ningú»

Parlant sobre la seva relació amb els companys del seu programa, la periodista llança un nou cop a la reportera. «No m'agraden algunes actituds teves respecte als teus companys del programa on treballes. Tots intentem donar el millor, però mai no cal trepitjar un company per ser més que ningú. No cal créixer professionalment a costa de ningú», li adverteix Campos.

«Ets una persona molt vàlida professionalment, però mai vulguis evolucionar posant travetes ni trepitjant a ningú. Marta, tens molta sort de tenir magnífics companys. Mereixes estar-ne a l'alçada i hi ha vegades que no ho has estat. Tu ho saps!», ha finalitzat el seu post intentant que Riesco s'adoni de la seva vàlua com a professional.