ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

Terelu Campos esclata contra Ana Rosa

La col·laboradora ha volgut desmentir una informació del programa de Quintana sobre una suposada conversa que la seva mare hauria mantingut amb Edmundo Arrocet

La família Campos continua sent el centre de tots els mitjans. Després de la ruptura de la matriarca del clan amb Edmundo Arrocet —una notícia que va agafar per sorpresa a tothom i que ha generat tota classe de rumors i polèmiques—, tant María Teresa com les seves filles han passat per diversos platós de televisió per pronunciar-se al respecte i opinar sobre els fets.

I, si bé és cert que Arrocet gairebé no s'ha pronunciat al respecte, la que fos la seva parella durant més de cinc anys ha concedit alguna exclusiva i ha aparegut en programes de gran popularitat com 'La Resistencia'.

Terelu i Carmen, les portaveus oficials de Maria Teresa

Per la seva part, les filles de la Campos també han tingut un paper important durant aquestes setmanes, convertint-se en diverses ocasions en les millors portaveus de la seva mare. En aquest sentit, ambdues han copat la portada d'algunes revistes, així com han fet aparicions estel·lars en programes com 'Viva la Vida' o 'El Programa de Ana Rosa'.

Així les coses, Carmen i Terelu són les responsables de confirmar o desmentir tots els rumors i informacions que han sorgit arran de la ruptura als platós de Telecinco, i aquesta setmana ha estat la primogènita qui ha parlat clar sobre una notícia llançada a 'El Programa de Ana Rosa'.

 

La Campos i Edmundo haurien mantingut una conversa

I és que, segons va explicar Diego Arrabal, María Teresa i l'humorista haurien contactat durant l'última visita d'Edmundo a Espanya i haurien mantingut una conversa. Però no només això, i és que la periodista hauria ocultat aquest intercanvi de paraules a les seves filles.

En aquesta ocasió, les dues filles de la Campos s'han afanyat a negar aquesta informació, i Terelu ha decidit fer-ho a través d'un dels programes més emblemàtics de Telecinco: el que presenta Ana Rosa Quintana.

Era Pepe del Real qui va assegurar en directe que Terelu «desmentia rotundament» l'existència d'aquesta conversa entre María Teresa i Edmundo. Per la seva part, Ana Rosa responia que en realitat no seria quelcom estrany, ja que l'exparella encara compta amb diversos assumptes pendents de solucionar i que hauran de tractar més aviat o més tard.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari