Incredulitat en la família Campos després de conèixer-se la nova feina de Terelu

La filla de María Teresa Campos serà la substituta de Patricia Conde mentre duri la pandèmia

Imatge d'arxiu de Terelu Campos, filla de María Teresa Campos
Terelu Campos ha sorprès a tothom amb el seu nou fitxatge per Movistar + | Telecinco

Durant una bona part del 2020 s'ha especulat molt amb el possible retorn de Terelu Campos a 'Sálvame’. La filla de María Teresa Campos va abandonar en el passat el programa de Telecinco pel fet que no se sentia ben tractada.

Després d'això es va fer un buit en 'Viva la vida', programa on col·labora al costat de la seva germana Carmen Borrego i la seva filla Alejandra Rubio. Les seves participacions en Telemadrid i el seu lloc fix en el programa presentat per Emma García han impedit per complet el seu retorn a 'Sálvame'.

No obstant això, ara s'ha donat a conèixer un nou treball de Terelu Campos. Un projecte sorprenent que ha deixat a tots impactats, especialment a la seva família, ja que mai s'haguessin imaginat aquesta notícia.

L'única que tal vegada pot entendre-ho és María Teresa Campos, ja que en el passat ja va coquetejar amb la cadena que acaba de fitxar a Terelu Campos. Es tracta de Movistar+, la plataforma on en el passat es va deixar entrevistar la més veterana de les Campos per David Broncano en 'La Resistencia', deixant veure al públic la gran química que s'havia creat entre ells.

Movistar+ aposta per Terelu Campos

La mateixa cadena ha avançat en una nota de premsa que Terelu Campos serà la substituta de Patricia Conde en el programa ‘Dar Cera, Pulir #0’ en cas que s'hagi d'agafar la baixa. Molts són els programes que estan contractant dos presentadors en comptes d'una, i això és per possibles baixes a conseqüència del coronavirus. Sense anar més lluny, fa alguns dies es va saber que Manel Fuentes és el presentador substitut de 'Pasapalabra' després del positiu de Roberto Leal.

El programa presentat per Patricia Conde i Ángel Martín tornarà el pròxim 14 de setembre, amb la seguretat que Terelu Campos serà la presentadora que prengui les regnes en cas d'una possible baixa de Patricia Conde. D'aquesta manera Movistar+ confirma el fitxatge d'una de les Campos. Després de diverses visites de María Teresa Campos a 'La Resistencia', finalment han aconseguit lligar a Terelu.

Amb aquest fitxatge, Terelu dissipa tots els rumors que la vinculaven de nou en 'Sálvame', ja que li seria impossible compaginar tants treballs alhora.


Comentaris

envia el comentari