Primer pla de Terelu Campos

Terelu Campos, impactada amb el dineral que guanya la seva filla Alejandra Rubio

Terelu Campos i la seva filla Alejandra estan molt unides

No hi ha dubte que Terelu Campos està molt orgullosa de la seva filla, Alejandra Rubio. A més, no ha dubtat a donar la cara per ella sempre que ha tingut oportunitat.

Especialment per defensar-la dels atacs que ha hagut de suportar a la televisió. Però, per sort, ja regna la pau al clan de les Campos.

A més, Alejandra té molts plans de futur i estaria formant-se en la interpretació. La jove vol fer-se un nom més enllà del cognom de la família.

I a banda de la seva faceta com 'influencer' a les xarxes socials, on té gairebé 300.000 seguidors, i que combina amb les seves intervencions televisives a Viva la vida, ara busca nous horitzons.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos i Alejandra Rubio estan molt unides | GTRES

«La meva filla s'està formant a la interpretació», presumia Terelu. I l'interès en l'Art Dramàtic sembla venir de lluny.

De fet, era la seva àvia, Maria Teresa Campos, la que li aconsellava seguir aquest camí. «Alexandra, has de fer Art Dramàtic», li hauria recomanat la matriarca del clan. «Alejandra és molt artista».

Segons explicaven des de diversos mitjans, Alejandra s'ha matriculat al prestigiós estudi Juan Codina.

El fundador està molt implicat i assegura que hi ha un «compromís de l'actor amb el món on viu».

Imatge de la família Campos amb Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa i Carmen Borrego
La família Campos ha resolt els seus problemes | EUROPA PRESS

«No perquè ho canviï, sinó perquè té l'obligació moral de no oblidar que la seva és una professió humanista i, per tant, et fa evolucionar: l'opinió, la vida, el món».

El preu del curs, que té una durada de tres anys, són 340 euros de matrícula i després 340 euros al mes.

I d'on treu els diners Alejandra? La seva mare ho ha volgut explicar. «Està quatre dies a la tele, però d'això no se'n viu, està una altra vegada en una discoteca. Vol la seva independència».

Terelu Campos presumeix de la seva filla, Alejandra Rubio

Aquestes serien les fonts d'ingrés principals de la seva filla. A més, Terelu va voler deixar clar que «no paga la casa a la seva filla des que se'n va anar amb 18 anys, en contra del que pensen alguns. No ens han sortit nens exigents».

D'aquesta manera, demostra que la seva filla «no és una nena consentida». «Els nostres fills ens donen lliçons», remarca.

Recentment, la vida professional de les Campos ha fet un gran tomb, i és que tant Carmen Borrego com la seva germana han tornat a Sálvame.

«Si alguna vegada travesso les portes d'aquest plató, serà per una decisió personal meva», confessava fa uns mesos.

Alejandra Rubio en un photocall de BMW
Alejandra Rubio és una jove molt independent | Europa Press

«Les coses han canviat molt els últims mesos. Quan jo entrava aquí semblava que venia d'amagat», reconeixia obertament.

«Jo estic realment on vull estar. Sempre vaig dir que mai entraria en aquest plató d'amagat, ni tan sols quan no estiguessin els protagonistes del programa».

De moment, sembla que Alejandra és l'única que encara es resisteix a prendre el mateix camí que la resta dels seus familiars.

La noia confessava que li semblava «molt bé tot el que sigui feina», sense entrar a valorar aquest sobtat canvi de criteri de la seva mare i la seva tieta.

Sembla que finalment la neta de Maria Teresa Campos ha aconseguit emancipar-se de la seva família, que és el que sempre havia volgut.

«Ho té complicat si no decideix emancipar-se ja i tallar amb la família. Això és graciós per a un determinat tipus de televisió, però si vol fer una carrera llarga...»

De moment, la decisió de Terelu ha estat molt criticada, ja que jurava que mai tornaria a trepitjar aquell plató on tant de mal li van fer.

«Jo no vull participar en això. Creus que tot és un espectacle i a la vida no tot s'hi val. No val l'espectacle per fer mal», assegurava el 2019 després de marxar.

«A la vida hi ha coses molt més importants i molt doloroses. No tinc res més a parlar. Ja teniu el gran moment».