URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Terelu Campos s'inicia en el món de la interpretació

La filla gran de María Teresa Campos té un paper en la tercera temporada de 'Paquita Salas' emitida a Netflix
Terelu Campos, nou fitxatge de 'Paquita Salas' | CatalunyaDiari.cat

 

Ja fa quasi dos mesos que Terelu Campos va prendre la decisió d'abandonar 'Salvame', des de llavors ha realitzat diverses col·laboracions en un programa de Telemadrid, però el fet més destacable és la seva nova faceta: la interpretació. La filla de María Teresa Campos ha tingut un paper en la tercera temporada de la sèrie d'èxit 'Paquita Salas', que s'emet a Netflix.

Terelu Campos com a Bàrbara Valenta

Cal recordar que Terelu Campos ja va aparèixer en l'última escena de la segona temporada, donant-se a conèixer com a Bàrbara Valenta. 'Paquita Salas' és una producció dirigida pels Javis on hi pareixen bastants personatges famosos.

Aquests dies estan sent molt enfeinats per a Terelu amb la promoció dels nous capítols d'aquesta sèrie. Així, durant la mateixa no ha dubtat a reconèixer la'il·lusionada que està pel treball realitzat: «Aquest personatge me l'han regalat Els Javis i he intentat estar a l'altura del que ells pretenien. La veritat és que és fascinant».

Terelu Campos | TELECINCO

 

De 'Salvame' a 'Paquita Salas'

L'antiga col·laboradora de 'Salvame' ha manifestat que aquest paper li ha fet viure una experiència única, i és que Terelu mai ha treballat en cap àmbit de la interpretació. La Campos s'ha mostrat encantada amb el personatge que li han fet els creadors de 'Paquita Salas', que es van inspirar en ella per a crear la imatge del personatge, fet que li ha provocat la il·lusió i les ganes per continuar provant sort en el món de la interpretació.

Imagen de 'Los Javis' rodando la serie de 'Paquita Salas'. | Instagram

 

'Viva la vida' fitxa a Terelu Campos 

Terelu Campos també s'ha estrenat com a nova col·laboradora de 'Viva la vida'. Un fitxatge que no ha sorprès a ningú, ja que la seva germana Carmen Borrego també es va estrenar com a col·laboradora del programa presentat per Emma García.

Terelu Campos amb la seva germana | TELECINCO

 

També et pot interessar...