Terelu Campos s'empassa les seves paraules i torna a 'Sálvame'

La col·laboradora es reincorpora a plató aquest divendres

Terelu Campos
La col·laboradora es reincorpora a plató aquest divendres | Telecinco

La història de 'Sálvame' s'explica amb les anades i vingudes dels seus col·laboradors. Si ahir parlàvem de Raquel Bollo, avui la protagonista és Terelu Campos. La presentadora abandonava el format fa un temps perquè considerava que el programa no estava tractant bé la seva germana, Carmen Borrego.

El seu disgust i malestar va generar-li molts problemes amb els seus companys i va acabar per posar-se'n a molts en contra, fins a tal punt de no poder seguir treballant amb ells.

En aquell moment va desaparèixer de la televisió per acabar fitxant pel programa, també de Telecinco, 'Viva la vida', convertint-se en rival directa dels qui havien estat els seus companys durant molts anys. Ara Terelu, potser ofegada pels seus problemes econòmics, ha hagut de recular en les seves intencions de no tornar a l'univers 'Sálvame' i torna al terreny de joc de la mà d'un germà petit de 'Sálvame' que, segurament, acabarà sent l'avantsala de tornar a treballar al programa de les tardes de Telecinco.

Divendres que ve Terelu Campos es convertirà en amfitriona de 'La última cena' i cuinarà al costat de Víctor Sandoval, un dels seus grans amics però, alhora, enemic de la col·laboradora durant molt temps. Ara, aprofitant que tenen bona sintonia, la productora del programa ha decidit unir-los com a parella per competir al programa culinari de 'Sálvame'.

Les Campos s'acosten a l'univers 'Sálvame'

Està demostrat que les germanes Campos se senten molt còmodes al plató de 'Viva la vida', però el fet de tenir només una col·laboració setmanal fa que els ingressos d'aquestes siguin molt inferiors a quan treballaven a 'Sálvame', 'Sábado Deluxe' i altres programes d'aquest mateix estil de la cadena.

Fa unes setmanes Carmen Borrego visitava precisament 'Sábado Deluxe' per llimar les diferències amb els seus excompanys i acabava la seva intervenció arrossegant una cadira de col·laboradora fins al centre de plató, anunciant el seu possible retorn com a membre de l'equip del programa.

Ara serà Terelu qui aparegui a 'La última cena', apropant-se de nou als seus excompanys, potser per anunciar que aviat torna a treballar amb ells.


Comentaris

envia el comentari