Terelu Campos en primer plano

L'última de Terelu contra els seus companys que a 'Sálvame' no perdonaran

La col·laboradora no estarà en la final de 'La última cena'

Terelu Campos ha tornat a enfadar els seus companys de 'Sálvame' quan tot feia pensar que les relacions entre ella i la resta de col·laboradors podria tornar a la normalitat. Després de nou setmanes de concurs, 'La última cena' celebrarà la seva gran final, però Terelu Campos, parella de Víctor Sandoval durant el concurs, no hi serà. 

En la final participaran les dues parelles que fins ara han aconseguit major puntuació per part dels companys, del públic i dels dos xefs professionals que han acompanyat els comensals cada divendres: Sergi Arola i Begoña Rodrigo.

A la part alta del rànquing es troben la parella formada per Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez  i la parella que van formar  Terelu Campos i  Víctor Sandoval,  malgrat les desavinences que van patir durant el transcurs de tota la vetllada.

En un principi, tots els participants van ser advertits que si guanyaven havien d'acudir  a la gran final, però sembla que no seria així, ja que Terelu ha decidit que no anirà a la gran final del concurs.

Kiko Matamoros ha explicat que aquest cap de setmana passat va coincidir amb Terelu a 'Viva la vida' i va ser allà quan li va anunciar que no tenia la més mínima intenció d'acudir a la final del programa, plantant el programa però també a Víctor Sandoval, el seu company de cuina i que potser, haurà de lidiar amb la final de manera individual o amb algun company que vulgui ajudar-lo en l'últim moment.

Belén Esteban, molt molesta amb la decisió de Terelu

Com era d'esperar, els companys de Terelu no s'han pres gaire bé la notícia. Belén Esteban és una de les que s'ha enfadat més amb ella, perquè la considera una amiga i l'aprecia, però va confessar que li sembla molt malament que hagi pres aquesta decisió en aquest punt del concurs. 

A més, la mateixa Belén va explicar que la mecànica del programa establia que els finalistes havien d'acudir sí o sí a la gran final.

Si finalment Terelu no es presenta i Víctor Sandoval no pot participar sol, la parella beneficiada d'aquesta decisió seria la formada per Anabel Pantoja i Alonso Caparrós, que va aconseguir ser la tercera en el rànquing de puntuacions.