Terelu Campos respon sense embuts a les preguntes pujades de to de Jorge Javier

La presentadora ha mostrat el seu costat més 'picant'

Terelu Campos al plató de 'Sábado deluxe'
Terelu Campos ha mostrat el seu costat més 'picant' | Telecinco

Terelu Campos es troba vivint un moment molt positiu, tant a nivell personal com professional. La col·laboradora de Telecinco s'ho està passant d'allò més bé al costat dels seus amics, com dona a conèixer a través del seu compte d'Instagram.

Cal recordar que també es troba feliç treballant en 'Viva la vida', i ha demostrat la seva felicitat tornant per un dia a plató de 'Sálvame', del qual se'n va anar fa ja un temps. En concret, ha volgut 'enterrar' la destral de guerra amb els seus antics companys i ha acceptat la invitació per cuinar a 'La última cena'. És més, no només ha cuinat a la perfecció, sinó que fins i tot ha acceptat contestar a les preguntes més pujades de to. Preguntes que li ha fet el presentador, Jorge Javier Vázquez.

La Terelu més 'picant'

El programa no va començar del tot bé per la convidada, ja que només començar es va cremar amb la batedora. Per aquest motiu, Jorge va aprofitar per llançar-li un comentari una mica 'picant': «Fa temps que no tenies res calent entre les mans, no?».

Davant aquesta pregunta, tothom va pensar que Terelu Campos es quedaria callada, però no va ser així i va decidir respondre-li: «Fa temps que no tenia res calent entre les mans. Bé, fa temps que no tinc res entre les mans en general. Jo crec que va ser en el Juràsic més o menys. Et juro que va ser més o menys llavors».

Veient que l'excol·laboradora estava receptiva, Jorge Javier va voler seguir indagant en la seva vida més íntima. Així, ha volgut saber si alguna havia fet un trio, al què aquesta va respondre de forma contundent: «No ho he fet ni tampoc m'ho han ofert. Per a mi 3 són multitud, però de fer-ho, ho faria amb dues ties i un tio». És més, va explicar el perquè d'aquesta decisió: «si són dos homes i una tia me la volen ficar fins i tot a l'ull, així que no. Ho tinc clar».

Aquí no va quedar l'entrevista sexual improvisada, sinó que el presentador li va preguntar, que si s'acabés el món, quins serien els col·laboradors de 'Sálvame' amb els quals tindria relacions. La resposta va ser molt clara: triaria a Kiko Matamorosentre els homes, i a Chelo García Cortés entre les dones. Sobre aquesta va puntualitzar que l'escolliria perquè «ja té experiència».

La filla gran de María Teresa Campos  va demostrar que no té embuts i que es troba en un moment molt positiu. Tan positiu que ha estat capaç d'oblidar els conflictes del passat amb 'Sálvame', serà aquest el primer pas perquè torni al programa? Caldrà esperar per sortir de dubtes.


Comentaris

envia el comentari