Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos revela el canvi que afectarà Telecinco des d'avui mateix

Terelu anuncia en directe una decisió dràstica que tindrà conseqüències

Terelu Campos es mostrava molt seriosa segons abans d'anunciar al plató de Sálvame una notícia que suposarà un abans i un després al programa. Després de l'última polèmica entre Marta Riesco i aquest espai de Telecinco, la direcció ha pres una decisió.

Sálvame està fart de la reportera d'Ana Rosa. Així, la xicota d'Antonio David passarà a formar part del passat.

Terelu anuncia el gran canvi de Sálvame

Eren gairebé les 19.00 h de la tarda quan Terelu va canviar el seu to a un molt més seriós. La filla de Maria Teresa havia d'anunciar una cosa que requeria el silenci i l'atenció dels col·laboradors i espectadors.

Els últims enfrontaments entre el programa i Marta Riesco han arribat a un límit. El que al principi semblava ser una petita batalla d'indirectes, es va acabar transformant en una cosa pitjor. Tant és així, que Jorge va acabar abandonant el plató després que la reportera l'acusés d'assetjador.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos explica la decisió arriscada de 'Sálvame' | Mediaset

Però Sálvameno es l'únic que no vol saber res més d'ella. Són molts els que diuen que Marta és «perillosa», i que és millor tenir-la lluny, com al seu dia va decidir treure-la de la seva vida Chabelita.

Un cop desmentida per Rocío, que va demostrar que mai va parlar amb ella, la periodista va desaparèixer de la pantalla. Però no de les xarxes, des d'on ha continuat defensant el que és indefensable i carregant contra Sálvame.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco va tornar a ser enxampada a Sálvame | Mediaset

D'altra banda, com Marta no deixa de mentir, el programa va revelar una nova mentida més. I és que es va demostrar que la relació amb l'excol·laborador va començar fa un any, coincidint amb la participació d'Olga a Supervivientes.

Cansats de les seves mentides i polèmiques, Terelu informava tothom del canvi que revolucionarà Telecinco. Una decisió que afecta directament la Marta i l'Antonio David i que, sens dubte, no s'hauran pres gens bé.

Terelu dona la punyalada final a la parella del moment

Un cop desemmascarada Marta per enèsima vegada, la filla gran de Maria Teresa va comunicar a l'audiència un missatge de la direcció de Sálvame.

«La direcció ha decidit plantejar-se, d'una manera seriosa, responsable i contundent, deixar de parlar d'aquests personatges, de Marta Riesco i d'Antonio David Flores», va dir Terelu. Una decisió arriscada, ja que aquest tema ha aconseguit pujar els nivells d'audiència.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Terelu explica que ja no parlaran de Marta i Antonio David | Catalunya Diari

Sens dubte, Marta no s'ho haurà pres gens bé en veure's ignorada d'aquesta manera per més que hagi denunciat una campanya d'assetjament. De fet, només conèixer la decisió de no parlar-ne, va publicar diversos stories demanant ajuda a la Policia Nacional per denunciar la seva situació.

Aquesta decisió per part de Sálvame arriba després que altres programes de la cadena també limitin el temps dedicat a la història de Marta Riesco. Unicorn Content, productora encarregada d'El programa de Ana Rosa i Ya son las ocho, va decidir fa dies rebaixar el tema.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez
Marta està a punt de passar a la història | CatalunyaDiari

Potser el programa està cansat d'aquesta batalla sense sentit o prefereixi evitar més demandes per part d'Antonio David. Però el que està clar és que la parella del moment té els dies comptats pel que fa a interès.

Veurem com reaccionarà la reportera al seu comiat i si s'inventarà una nova trama per tornar a estar al focus mediàtic.

▶️ La decisión de Paloma Cuevas que desatará la guerra con Ana Soria y Enrique Ponce