Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Terelu Campos televisarà la seva liposucció al programa 'Las Campos'

Una operació que li sortirà totalment gratuïta
Terelu Campos se sotmetrà a una liposucció. | Sálvame

 

L'èxit del programa de Telecinco 'Las Campos' ha provocat que les seves tres protagonistes hagin aconseguit que el focus de les càmeres les torni a il·luminar. María Teresa, Terelu i Carmen comencen el 2018 convertint-se en un dels èxits de la cadena, després de produir el seu 'reality show' des dels Estats Units, exactament a Nova York i Miami. En l'última emissió de 'Sábado Deluxe, les Campos han volgut valorar el seu estat de salut. 

Va ser Terelu Campos qui va prendre la veu cantant durant la seva col·laboració, i va treure a la llum la notícia que caracteritzarà aquest 2018. La filla gran de María Teresa va confessar que té programat realitzar-se una intervenció quirúrgica, amb la qual buscarà recuperar la seva silueta. D'aquesta manera, va anunciar que, en els pròxims mesos, se sotmetrà a una liposucció perquè l'ajudi a obtenir la seva línia ideal.

 

«No he descuidat el meu físic, però em tornaré a centrar en ell», va confessar la presentadora, reconeixent que passarà pel quiròfan per recuperar confiança en si mateixa. Admetent que l'exercici no li agrada i que el menjar li agrada massa, va explicar que requereix ajuda per poder sentir-se còmoda amb si mateixa, com va fer després del naixement de la seva filla Alejandra, quan es va sotmetre a una abdominoplàstia per recuperar la seva cintura.

 

Cirurgia gratis

Si la notícia anunciada a ‘Sálvame’ va ser la bomba, la que aporta el portal ‘Vanitatis’ és encara més explosiva. Segons el citat mitjà, Terelu Campos té la intenció que la seva liposucció sigui televisada i s'inclogui al seu reality. D'aquesta manera, portaria a la petita pantalla el procés operatori al qual se sotmetrà, amb l'objectiu de recuperar la seva línia i sentir-se còmoda amb el seu físic.

 

Per això, Telecinco es troba en procés de proposar a la presentadora de la cadena l'alternativa més favorable per a la producció. Una vegada descartada la possibilitat que sigui Terelu qui carregui amb el preu de la cirurgia, encara no s'ha confirmat si serà la productora, Mediaset, o bé el mateix centre quirúrgic, a manera de publicitat, qui financi la intervenció.

 

Carmen Borrego es traurà la papada

Carmen Borrego també passarà pel quiròfan | CatalunyaDiari.cat

 

La de Terelu no serà l'única intervenció que es durà a terme aquest any entre ‘Les Campos’. Carmen Borrego, la seva germana petita, vol treure's la pell que li penja al coll, motiu pel qual no dubtarà a realitzar-se una intervenció. De la mateixa manera, tampoc descarta que les càmeres estiguin davant en el procés de l'operació, imitant així l'estratègia presa per Terelu Campos, i estalviar-se així el cost d'aquesta.