YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Última hora sobre l'estat de salut de Mila Ximénez i el càncer: Terelu parla clar

La presentadora ha estat sincera sobre com està la seva amiga

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
La col·laboradora de 'Sálvame' pateix un càncer de pulmó  | Telecinco

Terelu Campos i Mila Ximénez, malgrat certs alts i baixos en el passat, mantenen actualment una gran amistat. Tant és així que la primera és un pilar fonamental de la col·laboradora de 'Sálvame' en la seva lluita contra el càncer de pulmó que pateix. I és que cal no oblidar que temps enrere ella també va patir aquesta malaltia, en concret, un càncer de mama.

Precisament per aquest motiu, la filla de María Teresa Campos li dóna ànims, consells i força a la seva amiga en aquests moments. És la manera de donar-li suport en el tractament que està duent a terme. Un tractament de què Terelu no ha dubtat a parlar ara. En concret, ha optat per revelar l'última hora de l'estat de salut de la seva amiga per la tranquil·litat dels seus seguidors.

Les paraules de Terelu

En una entrevista que ha concedit a la revista 'Hola!' la presentadora ha donat detalls de l'estat de salut de la col·laboradora de 'Sálvame'. Exactament l'ha definit com una «lluitadora». Així mateix, ha afegit que «està en plena batalla per guanyar la guerra. Pateixo per ella, però tinc claríssim que aquesta guerra la guanyem». I a això ha afegit: «Anem complint petites batalles o petites grans batalles».

De la mateixa manera, Terelu Campos ha manifestat sobre Mila Ximénez  que «ha complert un cicle important que ha estat la radioteràpia. Ara ha iniciat el cicle de l'altre tractament i aquí està». Tot i la dura situació que travessa, la presentadora ha estat molt positiva. Així, ha afirmat que Mila «està bé d'ànim, que és el que més m'importa. Té molt per viure i pel que lluitar. És la seva filla, els seus néts, els seus germans i tots els qui l'estimem».

 

Els suports de Mila en aquests durs moments

El suport que està rebent la col·laboradora per part del seu entorn és molt gran. De fet, tant Conchi com Manolo, els seus germans, no s'han separat de la Mila en cap moment i han estat des del minut número u al seu costat. També s'ha unit la seva filla Alba, que després de tornar pocs dies després que Mila fes pública la seva malaltia, no s'ha separat d'ella.

També han estat a la banda de la col·laboradora dues persones molt icòniques del programa en el qual treballa: Belén Esteban i Raúl Prieto. Malgrat les trifulgues i frecs que han tingut les dues, sempre han defensat que l'amor que es tenen és molt més gran que qualsevol de les discussions que poden haver mantingut. 


Comentaris

envia el comentari