IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos es venja de Rafa Mora per no acudir a la presentació del seu llibre

La filla de María Teresa Campos ha revelat que per això no va convidar al col·laborador al llançament de la seva signatura de joies

Terelu Campos explica por qué no invitó a Rafa Mora a la presentación de sus joyas
Terelu Campos explica perquè no va invitar a Rafa Mora a la presentació de les seves joies. | Telecinco

Terelu Campos acaba de presentar la seva pròpia signatura de joies, TRLU by Terelu, en un esdeveniment celebrat en un conegut hotel de Madrid. Una ocasió molt especial on la col·laboradora va estar acompanyada tant dels seus familiars, com va ser el cas de María Teresa Campos i Carmen Borrego, com pels seus amics i companys de professió.

Tot i això, a l'esdeveniment no ha faltat la polèmica i és que la periodista ha aprofitat l'ocasió per «venjar-se» de Rafa Mora, amb qui va tenir una baralla fa un temps, quan Terelu va presentar el seu llibre 'Davant del mirall'.

«Vaig invitar a Rafa amb tot el gust del món a la presentació del llibre, però va dir en directe que jo l'havia convidat per la seva tirada a les xarxes socials», va recordar Terelu quan el seu company de programa li va preguntar que perquè no havia estat convidat a la festa de presentació de la seva signatura de joies. «Per això, no l'he convidat aquesta vegada».

Gairebé un any després d'aquest episodi, la filla de María Teresa Campos sembla haver-se cobrat la seva pròpia venjança contra Rafa, demostrant que no està disposada a deixar-li passar ni una. «Si hagués estat aquesta tarda a plató, t'haguera replicat immediatament», li va advertir al seu company.

Rafa Mora es disculpa

Rafa, per la seva banda, tampoc es va tallar un pèl i va arribar a acusar a Terelu d'haver-li dit a Belén Esteban que tampoc el convidaria a la festa que va celebrar després de la seva victòria judicial contra Toño Sanchís; unes paraules que la col·laboradora no va tardar a desmentir.

Rafa Mora y Terelu Campos durante una discusión en 'Sálvame'
Rafa Mora i Terelu Campos durant una discussió a 'Sálvame'. | Telecinco

 

Així les coses, el col·laborador de 'Sálvame' va acabar en penedint-se del que li va dir a la filla de María Teresa quan aquesta la va convidar a la presentació del seu llibre: «Va ser un comentari desafortunat i ho vaig dir en calent», es disculpava.

«El teu objectiu és anar per mi»

Cal recordar que actualment, la relació entre tots dos no passa pel seu millor moment, tal com vam poder veure recentment al programa, on Terelu i Rafa van protagonitzar una forta discussió.

Terelu Campos asegura que Rafa Mora va a por ella
Terelu Campos assegura que Rafa Mora va per ella. | Telecinco

 

En aquesta ocasió, la col·laboradora va acusar l'assessor de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' d'anar per ella de forma sistemàtica: «El teu objectiu des que entres (a Telecinco) és anar per mi», li retreia.


Comentaris

envia el comentari