Terelu i Carmen, decepcionades en el segon programa de 'Las Campos'

La filla d'Edmundo ha demanat expressament no veure Terelu ni Carmen, provocant més tensió entre les protagonistes de 'Las Campos'

Terelu completamente sorprendida ante lo que le contaba Carmen
Terelu completament sorpresa davant el que li explicava Carmen| Telecinco

Durant el passat programa de Telecinco, ‘Las Campos, es va poder presenciar com Terelu i Carmen Borrego al·lucinaven completament amb la decisió que havia pres la filla d’Edmundo. Les filles de María Teresa Campos es van quedar en xoc al saber que María Gabriela havia demanat expressament que únicament volia dinar amb el seu pare i amb María Teresa, sense elles.

Després de tota la tensió viscuda durant l’estrena del tan esperat ‘reality’, no sembla que l’humor de les protagonistes millori de cara al futur durant els pròxims capítols de la sèrie de televisió.

Més decepcions durant el viatge

En aquesta ocasió, la família Campos va viatjar des de Buenos Aires fins a Xile per tal de continuar descobrint les arrels de la parella de María Teresa, Edmundo. Però és una llàstima que aquest viatge tan sols els provoqués una terrible desil·lusió i aportant més mal humor entre les integrants de la família.

Maria Teresa Campos va demostrar tot el seu entusiasme per veure la filla de la seva parella i, per deixar-ho ben clar, va exclamar «quines ganes tinc de veure-la!». Tot això sense poder imaginar que un nou conflicte provocaria novament la desestabilització de la delicada pau familiar.

Durant els primers dies de les integrants de la família a Buenos Aires, van estar completament envoltades de tensió a causa de l’actitud enfurismada de la matriarca del clan envers les seves filles i que gairebé els va arruïnar el viatge.

Just en el moment en el qual María Teresa i Edmundo anaven cap al retrobament amb la filla de l’humorista, María Gabriela, Carmen Borrego va anar a explicar-li a Terelu tot el que acabava de descobrir.

'Las Campos' vuelven a la acción otra temporada.
'Las Campos' tornen a l'acció en una nova | Telecinco

Dinar sense Terelu ni Carmen

Carmen Borrego va deixar completament gelada la seva germana, just quan la col·laboradora de televisió sortia de la dutxa, en explicar-li que «María Gabriela ha demanat expressament que nosaltres no hi anem» i ho reafirmava tot dient «només vol dinar amb mamà i Edmundo». Terelu no va poder creure ni digerir el que estava escoltant de part de la seva germana «m’ho estàs dient de veritat?».

«No li amarguem el dinar i ja veurem com ho resolem», Carmen Borrego va ser pragmàtica i va preferir que Edmundo i la seva mare gaudissin del dinar i ja després, un cop tornessin, els explicarien el que havia succeït.

A més a més, Carmen també va afegir que «em preocupa més mamà que Edmundo» i va assegurar que «la reacció de mamà no serà gens bona». Fet que seria completament normal, ja que aquestes notícies no són del gust de tothom i a qualsevol persona li faria mal que li demanessin que no assistissin a un dinar les seves pròpies filles.


Comentaris

envia el comentari