Terelu confessa com està la seva mare: «Fins al monyo»

La col·laboradora s'asseia avui a 'Viva la vida' per parlar sobre la polèmica en què s'ha vist embolicada la seva mare

Terelu Campos al plató de Telecinco
Terelu Campos ha revelat com es troba la seva mare després de les últimes informacions | GTRES

La polèmica entre Jorge Javier Vázquez i Maria Teresa Campos va en augment a passos de gegant. És tant que ja ha esquitxat a les filles de la veterana presentadora. No obstant això, el cop definitiu a la malaguenya arribava després d'un reportatge de la revista 'Lecturas', on s'assegurava que la mare de Terelu tenia una infinitat de deutes.

Tot i que Maria Teresa Campos encara no s'ha manifestat, qui si ho ha fet ha estat la seva filla gran al plató de 'Viva la vida', on no ha dubtat a negar la notícia i a manifestar el seu malestar amb aquests rumors.

Terelu Campos ha puntualitzat que no hi ha una hipoteca sobre la casa de la seva mare i ha sentenciat: «No respondré a dades que es dona aquí, però per la meva cara us podeu fer una idea. Hem demanat assessorament jurídic, que està analitzant aquesta informació i ens demanen que no ens manifestem per si perjudiquem».

Tot i que no volia parlar més del compte, Terelu acabava per anar-se'n de la llengua i revelar com es trobava la seva mare després de les últimes informacions que s'havien publicat sobre ella en diversos platós de televisió i revistes.

«En l'àmbit personal, la meva mare està fins al monyo. Arriba un moment que és tot molt esgotador. Cada vegada que la cosa va bé es vulgui 'emmerdar' per dificultar la venda d'una casa, em fa fins vergonya», assegurava la col·laboradora.

Terelu Campos culpa 'Sálvame' del declivi mediàtic de la seva mare

Tot i que no ho ha dit directament, la veritat és que a jutjar per les seves paraules Terelu culpabilitza 'Sálvame' del declivi públic i professional de la seva mare. Molts dels col·laboradors es van posicionar a la banda del presentador en la seva batalla contra 'Les Campos'.

«No em fa mal qui vol, sinó qui jo decideixo», assegurava la filla de María Teresa Campos desafiant i sense por al que puguin pensar els que fossin els seus companys de 'Sálvame'. Sens dubte Terelu està disposada a tot per tal de defensar la seva mare.


Comentaris

envia el comentari