Terelu Campos en un plató de televisió

Terelu es declara en directe a un dels protagonistes de 'La isla de las tentaciones'

La presentadora ha lamentat no tenir trenta anys menys per a poder tenir una història amb ell

Terelu Campos és una capsa de sorpreses. Durant tot l'últim debat de 'a isla de las tentaciones' ha estat tirant per terra la relació de Mayka amb Óscar i situant en el paper de víctima a Pablo, un dels concursants que al principi semblava l'infidel de la seva relació, encara que finalment s'ha acabat demostrant que la falta de fidelitat venia per part de qui era la seva noia.

Pocs espectadors s'han cregut que Óscar anés a trobar l'amor en el programa, perquè en un mateix any ha participat en dues edicions del programa, una dada que sorprèn, tenint en compte la fama que ja li va donar la primera edició i les facilitats que ja li proporcionava per a trobar al carrer a la seva mitjana taronja. Terelu no ho ha dubtat i ha dedicat la seva nit a defensar el paper de Pablo, i finalment hem acabat sabent el perquè.

Terelu s'ha dirigit a la seva càmera per a dir que estava enamorada de Pablo i que li encantava. A més, davant la sorpresa dels seus companys, la filla de María Teresa Campos deia lamentar-se de no tenir trenta anys menys per a poder conèixer al jove i tenir alguna cosa amb ell. Potser trenta anys són massa i els càlculs de Terelu han estat una miqueta desmesurats, per això potser estem davant d'un nou amor sorgit en un plató de televisió.

Les Campos no travessen el seu millor moment televisiu

Mentre Terelu intenta continuar treballant aliena a les polèmiques que envolten a la seva família, la seva mare i la seva germana Carmen Borrego segueixen en el disparador, aguantant testimoniatges i antics companys que han treballat amb elles i que per a res aproven les seves maneres, i qualifiquen aquestes etapes com les més dures de les seves vides. De moment, cap d'elles ha volgut respondre, però segurament no trigaran a fer-ho en alguna portada de revista.