Terelu s'assabenta en directe de la pèrdua del seu tiet

La notícia coincideix amb el seu retorn a 'Sálvame' com a col·laboradora

Terelu Campos
Terelu va conèixer en directe la mort del seu tiet | Telecinco

El retorn a la televisió ha deixat un gust agredolç a Terelu Campos. Després de superar la doble mastectomia i diferents problemes de salut derivats d'aquesta operació, la filla gran de María Teresa Campos va tornar dimarts a la televisió com a col·laboradora del programa 'Sálvame'. 

Tot i que alguns dels seus companys li van dedicar diferents crítiques respecte a l'entrevista que va concedir al 'Sábado Deluxe', Terelu va tornar a trepitjar el plató de Telecinco amb il·lusió i moltes ganes de tornar a la seva rutina laboral. 

Una notícia inesperada

El que no es podia esperar era rebre en directe la notícia de la mort del seu tiet Manolo Borrego, germà del seu pare, per part dels seus familiars.

Terelu va voler compartir els seus sentiments amb l'audiència i va dir, visiblement emocionada, que «com és la vida, el dia que torno a la televisió, el dia del meu retorn a 'Sálvame', m'acaben de dir que s'ha mort el germà del meu pare». 

Un suport durant la seva malaltia

Després d'aquestes paraules, va deixar clar que es tractava d'una pèrdua molt dolorosa per a ella perquè el suport del seu tiet havia sigut molt important durant la seva malaltia. «Ha estat sempre al meu costat, m'ha trucat per telèfon per escoltar-me i per a saber si estava bé». 

Terelu Campos
Terelu ha patit diferents problemes de salut | Telecinco

 

Un cop es va assabentar de la trista notícia, Terelu va demanar abandonar el programa dient que «m'haureu de disculpar però jo em trec això i me'n vaig amb la meva família, que em necessita».

Homenatge al seu tiet

Però finalment, la filla gran de María Teresa Campos va canviar d'idea després d'escoltar l'opinió dels seus companys. Aquests li va donar el seu suport en aquest moment tan dur i li van assegurar que el millor homenatge que li podia fer al seu tiet era completar el seu primer dia de retorn al treball.

D'aquesta manera, Terelu va decidir continuar el programa, ja que el funeral de Manolo Borrego es va celebrar dimecres a Santander, una ciutat a la qual es podria traslladar a viure pròximament amb la seva germana, Carmen Borrego, i la seva mare.


Comentaris

envia el comentari